ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 13.59.136.170
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 18.04.2024 17:45

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Березень » 30
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 30.03.2011 |Голосов: 0
Партія регіонів - це найбільш численна партійна організація в нашому районі. В її ряди об’єдналися люди, які прагнуть зробити Андрушівщину квітучою і багатою.
25 березня відбулася звітно-виборна конференція районної організації Партії регіонів, де йшла мова про роботу партійних осередків, участь кожного члена партії в передвиборній кампанії.
Голова районної організації Л. Д. Яцюк у своєму виступі відмітила, що в обласній раді ми маємно депутата від Партії регіонів - О. В. Пастовенського, в районній раді - 11 депутатів-регіоналів. Немало однопартійців і в місцевих радах. Відмітила, що сьогодні працювати наче й простіше, бо партія при владі, але ж відповідальність значно більша. Зупинилася також на недоліках і упущеннях в роботі. Наступним на порядку денному стояло питання про вибори голови районної партійної організації. Л. Д. Яцюк запропонувала кандидатуру Б. В. Мазура. Делегати одноголосно обрали голову райдержадміністрації Б. В. Мазура головою районної організації Партії регіонів. Борис Валентинович подякував однопартійцям за високу довіру, підтримку і розуміння. Відмітив, що робота, яка проводилася й проводиться, складна та відповідальна, а попереду - парламентські вибори, до яких слід готуватися вже тепер. Він проінформував, що в першому кварталі відбулися ділові зустрічі з керівниками підприємств, установ та організацій, сільськими головами, де визначалися конкретні завдання на найближчий час. Б. В. Мазур наголосив, що слід продовжувати роботу над зміцненням рядів партії. Має бути також тісна співпраця з депутатами інших партій. Делегати конференції обрали заступників голови партії, членів ради, делегатів на обласну партійну конференцію Партії регіонів. Депутат Житомирської обласної ради, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації О. В. Пастовенський у своєму виступі наголосив на необхідності проводити зустрічі в трудових колективах, роз’яснювати суть президентських реформ. Сказав, що при підтримці голови райдержадміністрації Б. В. Мазура та начальника відділу освіти С. І. Сословської вручили колективам шкіл району необхідний спортінвентар, меблі та ін. Він наголосив, що вирішуватиме всі питання, з якими виборці будуть звертатися. Як депутат обласної ради О. В. Пастовенський побував у с. Жерделі, де відвідав сім’ю Чегалідзе Мідеї і ручив їй матеріальну допомогу на лікування дітей.
 
Марія КОБИЛЯНСЬКА.
Нв фото: йде партійна конференція;
виступає Л. Д. Яцюк.