ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.224.90.25
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 14:03

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Березень » 27
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 27.03.2011 |Голосов: 0
инуло десять років, як в Андрушівському районі відкрито відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків, яке обслуговує наш та Попільнянський райони. Коло діяльності - профілактика нещасних випадків та професійних захворювань, розслідування нещасних випадків на виробництві, нарахування та здійснення страхових виплат, надання соціальних послуг потерпілим від нещасних випадків на виробництві, встановлення класу професійного ризику суб’єктам господарювання. Першим директором відділення був М. А. Монастирський - людина відповідальна, умілий організатор, який, на жаль, нещодавно пішов із життя. Значну роботу по створенню бази страхувальників, формуванню справ потерпілих впродовж перших років становлення нашої організації проводили колишні працівники О. І. Левкун, Л. С. Мельник, Ю. В. Волинець, Р. І. Сінельник, І. А. Дацюк, О. А. Кулик, І. С. Корзун. Із своїми обов’язками сьогодні добре справляються головні спеціалісти Т. В. Онищук та В. М. Петюх, які здійснюють обмін інформацією з управлінням Пенсійного фонду, встановлюють вид діяльності та клас професійного ризику роботодавця тощо. Бухгалтерський облік веде головний бухгалтер М. Є. Ольхович. За кожною справою стоїть людина з її проблемами, нерідко з бідою. Тому наша робота більш, ніж яка інша, вимагає уваги, терпіння, співчуття і обов’язково правильного висновку. Люди нам довіряють і ми цим дорожимо. На даний час загальна кількість страхувальників - юридичних, фізичних осіб та добровільно застрахованих - 1338 чоловік. Всього зібраних за минулий рік внесків - 966,9 тис. грн. А за 10 років діяльності ця сума становить 6642,7 тис. грн. Працівники Фонду і нашого відділення виконавчої дирекції зокрема перевіряють рівень знань працівників та вносять роботодавцям обов’язкові для виконання подання про порушення законодавства про охорону праці. Для гарантування безпеки праці треба усунути виробничі загрози, але матеріально-технічне забезпечення виробничих підрозділів не завжди дозволяє зробити це. Тому за 10 років у нас зареєстровано 125 нещасних випадків, у яких потерпіло 129 чоловік. Є, на жаль, і смертельні наслідки. У будь-яких ситуаціях ми не залишаємо людину в біді. По 18 видах страхових виплат та медико-соціальних послуг проводимо виплати потерпілим - у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, на постійний сторонній догляд, на одноразову допомогу у випадку стійкої втрати працездатності, на безкоштовне виділення транспортних засобів інвалідам, на одноразову допомогу в разі смерті страхувальника, на придбання путівок на лікування, на щомісячні страхові виплати утриманцям і т.ін. Від перших років заснування відділення виконавчої дирекції Фонду кількість страхувальників зросла більш як удвічі. Роботодавці переконалися, що працюючі за будь-яких обставин, які стосуються їх здоров’я і благополуччя, одержать надійну підтримку у Фонді. Заради цього ми й надалі будемо трудитися для вас.
 
Світлана Куценко,
в.о. начальника ВД ФССНВ у Андрушівському районі.

На фото: колектив відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків.