ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.167.52.238
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 09:45

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Квітень » 12
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 12.04.2011 |Голосов: 0
З вівторка, 12 квітня, на більшості пасажирських маршрутів Андрушівщини з’явилися нові автобуси. А передісторія цієї події така.
Донедавна пасажирські перевезення в районі виконувало ВАТ «Андрушівське АТП-11838». Позиція районної влади була спрямована на збереження підприємства та колективу, знайомого і без перебільшення рідного нам ще з післявоєнних часів. Райдержадміністрація постійно підтримувала ВАТ у питаннях збереження маршрутів. Як наслідок, товариство отримувало найбільші суми компенсацій за перевезення пільгових категорій пасажирів. Не можна сказати, що ці виплати в повній мірі покривали витрати, та в такому ж становищі були всі без винятку перевізники. Але з приходом у ВАТ нових акціонерів у 2008 році й без того складна ситуація стала стрімко погіршуватися. Восени 2010 року з’ясувалося, що ВАТ, навіть не поставивши до відома районну владу, продало базу підприємства новоутвореному ТОВ «АТП-11838», зареєстрованому у м. Житомир. Такі дії поставили під сумнів спроможність ВАТ та бажання акціонерів зберегти підприємство і колектив, погасити нагромаджені борги перед працівниками, Пенсійним фондом та місцевим бюджетом. Управління Пенсійного фонду в районі за підтримки райдержадміністрації подало позов до Господарського суду з метою відновлення платоспроможності ВАТ «Андрушівське АТП-11838», маючи на меті погасити всі борги. Спрямовано звернення до прокуратури області з проханням надати підтримку в цьому питанні. 16 березня цього року в облдержадміністрації пройшов конкурс на визначення перевізників для роботи на приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування. У зв’язку з припиненням обслуговування маршрутів ВАТ «Андрушівське АТП-11838» на конкурс було виставлено й маршрути, що пролягають територією Андрушівщини. Маршрути для проведення конкурсу були розділені в пакети, щоб поряд із прибутковим був і збитковий (малоприбутковий). Так, збитковий маршрут «Андрушівка-Яроповичі», виконання якого стабільно зривалося, був вкладений до пакету з найприбутковішим «Андрушівка-Житомир». Виграли конкурс ТОВ «САВ-Транс» м. Житомир (8 маршрутів) та вже знайоме ТОВ «АТП-11838» м. Житомир (12 маршрутів). Останнє підприємство в тимчасовому порядку вже з листопада минулого року виконувало перевезення на маршрутах ВАТ «Андрушівське АТП-11838». Останніми днями власники ТОВ «АТП-11838» прийняли рішення про припинення обслуговування виграних на конкурсі маршрутів, про що офіційно попередили облдержадміністрацію. З метою забезпечення стабільних пасажирських перевезень на території району облдержадміністрацією було надано тимчасовий дозвіл для проведення конкурсу на обслуговування 12 андрушівських маршрутів ТОВ «САВ-Транс» м. Житомир. Районна влада розраховує на оновлення автобусного парку, чітке виконання договірних зобов’язань по пасажирських перевезеннях, надання робочих місць жителям району, сплату податків до районного бюджету. Саме про це йшлося на зустрічі голови райдержадміністрації Б. В. Мазура з директором та засновником ТОВ «САВ-Транс» Савіцьким А. А.
 
Олег Борисов,
перший заступник голови райдержадміністрації.