ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.237.186.170
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 16:46

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Листопад » 15
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 15.11.2011 |Голосов: 0
Коли Григорій Радкевич закінчив Верхівнянський сільгосптехнікум і одержав направлення в Андрушівський район, це не тішило хлопця: так далеко від його рідного Рокитного, що в Овруцькому районі, де народився і виріс. Туди, до батьківської хати, він поспішав завжди після закінчення навчальної сесії. А коли вже отримав диплом, то зрозумів, що з того часу почалася пора змужніння і вибору самостійного шляху в житті.
А привів він хлопця у Волицю, де й розпочав свою трудову біографію. Потім працював у Степку. Набувши досвіду, погодився на пропозицію стати головним агрономом у колгоспі «Перемога» с. Зарубинці. Це село тепер уже стало для нього рідним, бо тут зустрів свою долю, одружився. Тепер у них з Людмилою двоє майже дорослих дітей - рік-два і одержать атестати зрілості. І хто зна, можливо син чи донька оберуть батьків фах - Григорій Костянтинович після закінчення Житомирського сільськогосподарського інституту має спеціальність «вчений агроном». Коли йому запропонували посаду головного агронома в ДП «Оранта» НВМП «Антарія», погодився. В районі вважають, що підприємству з таким спеціалістом просто повезло: висока обізнаність, зібраність, виваженість у прийнятті рішень і над усім - його від діда-прадіда хліборобська мудрість і щирість - все це допомагає йому у трудовому повсякденні. Григорій Костянтинович каже, що досвід - це ще не все, а знання, якщо їх не поновлювати, знецінюються. Тим більше зараз, коли в аграрне виробництво нестримно впроваджуються прогресивні технології. Через це він читає багато галузевих видань, співпрацює з науковцями, часто зустрічається з фахівцями інститутів землеробства та фізіології рослин. Підприємство спеціалізується на вирощуванні еліти зернових та технічних культур, обробляє і засіває понад 690 гектарів орендованих паїв. Обов’язкове дотримання сівозмін, застосування новітніх технологій, доробку вітчизняних і зарубіжних селекціонерів, внесення всіх необхідних мінеральних добрив з додаванням мікроелементів, своєчасне використання необхідних засобів захисту рослин - всі процеси організовує і контролює головний агроном. Улюблена пора для Григорія Костянтиновича - жнива. Хоч і напружена, але відрадна: видно, над чим трудився разом з колективом. Цей рік порадував урожаєм пшениці - 54,3 центнера з гектара, окремі сорти видали - по 70. Найбільша площа під гречкою - 221 гектар - була у «Антарії» і вродила гарно - по 19,1 центнера з гектара. Сорти, нагадаємо, елітні. Всього підприємство має для реалізації близько тисячі тонн насіння зернових. За ним їдуть господарі з різних областей України. У доробку підприємства велика частка сумління Г. К. Радкевича, якого на обласному святі «Обжинок» назвали в числі кращих агрономів Житомирщини. Нехай Вам за Ваш труд і сумління, Григорію Костянтиновичу, земля щедро віддячує врожаями, хай додається сил і здоров’я на довгі роки, хай Вас шанують за працю. Ви цього варті.
 
Лідія Наконечна.