ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.166.234.171
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 07:38

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Вересень » 30
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 30.09.2010 |Голосов: 0
«Виборча кампанія стартувала 11 вересня і буде проходити за новим Законом України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (далі Закон).
Відповідно до Закону право голосу на місцевих виборах мають громадяни України, які належать до відповідних територіальних громад та яким на день виборів виповнилося вісімнадцять років. Належність громадянина до відповідної територіальної громади визначається його місцем проживання на її території згідно із Законом України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні». Відповідно до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» місце проживання - це адміністративно-територіальна одиниця, на території якої особа проживає строком понад 6 місяців на рік. Громадянин України зобов’язаний протягом 10-ти днів після прибуття до нового місця проживання зареєструватися, тобто внести відомості про свою адресу до паспорта. Документом, який посвідчує особу, підтверджує громадянство та засвідчує місце проживання виборця на місцевих виборах, є: 1) паспорт громадянина України; 2) тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України). Таким чином, громадяни України на виборах 31 жовтня 2010 року голосують за зареєстрованим місцем проживання. Громадяни можуть заздалегідь особисто (при собі необхідно мати паспорт громадянина України) звернутися до відділів ведення Державного реєстру виборців для уточнення та перевірки своїх персональних даних. В першу чергу, до відділів ведення Державного реєстру виборців повинні звертатись громадяни, які голосуватимуть вперше, та громадяни, які за заявою змінювали виборчу адресу. Крім того, перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців та у попередніх списках виборців після їх оприлюднення на виборчих дільницях можуть ті особи, які, в силу різних обставин, не голосували з 2007 року, але мають бажання проголосувати на чергових місцевих виборах цього року. Громадянам, які після виборів Президента України ставали на консульський облік у відомчих установах МЗС, які проходили строкову військову службу та звільнились, а також тим, хто звільнився з установ виконання покарань після 7 лютого 2010 року, також необхідно перевірити на достовірність свої персональні дані у Державному реєстрі виборців. У відповідності до Закону усі заяви від виборців, подані пізніше як за два дні до виборів, залишаться без розгляду.
 
Відділ адміністрування Державного
реєстру виборців обласної державної адміністрації.