ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.197.113.64
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:32

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Вересень » 10
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 10.09.2010 |Голосов: 0
Так уже повелося, що здоровий спосіб життя ми пов’язуємо із систематичними заняттями фізкультурою і спортом. І якщо в сім’ї народжуються діти, то батьки мріють, щоб вони виросли фізично здоровими. Саме тому в школах проводяться не лише уроки фізичного виховання, а й працюють спортивні секції, де підлітки одержують фізичне загартування. Про те, як це відбувається у нашому районі, я й вела мову із начальником відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юрієм Антоновичем Олексюком.
- Скажіть, які найвищі досягнення у спорті має район за останні роки?
- Хочу почати з того, що для досягнення бажаних результатів потрібна щоденна копітка праця і тренерів, і спортсменів. Тут самого бажання замало. Вже багато років поспіль гарні результати показують вихованці вчителів фізичного виховання Андрушівської № 1 Романського О. М., Зарубинецької Затилюка Г. П., Старокотельнянської Кошового С. Г. загальноосвітніх шкіл, які за сумісництвом працюють тренерами дитячо-юнацької спортивної школи. Так, в минулому році вихованець Григорія Петровича Затилюка Агрич Олександр посів дев’яте місце в Європі з армспорту у своїй ваговій категорії. А в цьому році він виконав норматив майстра спорту, брав участь у Всеукраїнських змаганнях. За останні роки призерами чемпіонатів області стали 67 спортсменів, де І місце посіли 12 чоловік, II - 20, III - 37 чоловік, а З спортсмени стали кандидатами в майстри спорту, 20 - виконали норматив першого дорослого розряду. У 2010 році один спортсмен виконав норматив кандидата у майстри спорту, є один першорозрядник.
- Ви сказали про тренерів ДЮСШ. А які відділення там працюють, скільки учнів навчається?
- В дитячо-юнацькій спортивній школі працює 5 відділень (футбол, волейбол, греко-римська боротьба, гирьовий спорт, легка атлетика), де щороку навчається близько 300 дітей віком від 8 років. На даний час запис в школу продовжується. А тому я звертаюся до батьків, які ще не встигли оформити своїх дітей на навчання в дитячо-юнацьку спортивну школу, - зробіть свій вибір, бо фізично загартована й здорова дитина радуватиме вас не лише спортивними досягненнями, а й гарними оцінками із загальноосвітніх дисциплін.
- Юрію Антоновичу, скажіть, а де відбуваються заняття?
- Восени та навесні, коли дозволяють погодні умови, вони проходять на районному стадіоні «Колос». А от взимку та коли дощить, тренери працюють з дітьми у спортивних залах Андрушівської міської школи № 1 та Андрушівської гімназії. Саме так проходять заняття і в Старій Котельні та Зарубинцях.
- Останнім часом приємно спостерігати, що до спорту долучаються не лише школярі, а й дорослі - участь ветеранської футбольної команди «Аміко» та молодіжної ФК «Фортуна» в обласних чемпіонатах з футболу, чемпіонат району з футболу. Хто організовує та матеріально забезпечує всі ці змагання?
- Ветеранська футбольна команда «Аміко» - це наша гордість. Вона неодноразово виборювала призові місця в чемпіонатах області та України, часто проводить товариські зустрічі з командами з різних міст України, Білорусі. Граючим тренером і постійним спонсором цієї команди є Тихончук Володимир Михайлович, уродженець Андрушівки, приватний підприємець. В цьому році за безпосередньої підтримки голови районної державної адміністрації Мазура Б. В. молодіжна футбольна команда «Фортуна» вперше бере участь в чемпіонаті області. Її тренером є Ціхон С. П., а райдержадміністрація та районна рада виділили кошти на утримання. В чемпіонаті району беруть участь 12 футбольних команд - три з Андрушівки, а також з Городківки, Іванкова, Бровок Перших, Волиці, Червоного, Міньківець, Степка, Нехворощі, Новоівницького. Оргкомітет розробив Положення участі в чемпіонаті, затвердив склад команд та календар проведення матчів. А от футбольну форму, транспорт, яким команди приїздять на турніри, та інші витрати взяли на себе виконкоми сільських рад та шанувальники спорту.
- Дуже добре, що в Андрушівці є спортивний майданчик із синтетичним покриттям. А чи плануються такі споруди в селах?
- Я сам виходець із села і прекрасно розумію дітей, які із заздрістю дивляться на своїх ровесників з Андрушівки, бо ті мають не лише такий майданчик, а й сучасні спортивні зали, тренажери та й фізкультуру в школі викладають спеціалісти. Але скажу відверто, що коштів для будівництва в селах спортивних майданчиків із синтетичним покриттям в районі поки що немає. Добре було б, якби знайшлися спонсори - вихідці з сіл, самодостатні люди, яким не байдужа доля маленьких земляків, і допомогли сільській громаді побудувати такий майданчик. Тут потрібні також бажання та підтримка сільських голів.
- Юрій Антонович, що Ви хотіли б побажати спортсменам району та ветеранам спорту напередодні Дня фізичної культури і спорту?
- Шановні андрушівчани! Спорт - це здоров’я. І нехай вам 8-10 років чи понад 70, але завжди можна знайти доступний вид спорту, який вам до душі. На вас чекають і футбольні та волейбольні поля, і спортивні кімнати та зали, і кабінети, де можна пограти в шашки та шахи. Я вітаю всіх із святом спорту, зичу міцного здоров’я, спортивних перемог, мирного неба і сімейного благополуччя. Особливі слова вітань та вдячності хочу адресувати шанувальникам спорту, які постійно надають фінансову допомогу нашій галузі, - родинам приватних підприємців Гринишиних, Маліновських, приватним підприємцям Лівінському В. О., Зайцю І. В., Міщенку В. І., Басюку М. В., Крушинському В. І., TOB «Андрушівський маслосирзавод» (Матвієнко О. Ю.), філії «Райавтодор» (Пархомчуку С. С.), ЦРЛ (Бойку Д. Т.), СТОВ «Хлібороб» (Юянцю П. В.), «Добробут» (Клименку В. Б.), сільським головам Кебалу В. В. (Городківка), Гайдаю В. А. (Міньківці), Гетьману В. М. (Нехворощ), Науменку А. Г. (Червоне). Ще раз вітаю усіх вас із святом! Нехай фізична культура і спорт стануть життєвою потребою кожного жителя району.
Бесіду вела Лідія НАКОНЕЧНА.