ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.239.214.173
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 10:07

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Вересень » 17
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 17.09.2010 |Голосов: 0
13 вересня в актовому залі Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 для директорів шкіл, їх заступників з виховної роботи, громадських інспекторів з охорони дитинства, психологів та соціальних педагогів відбувся районний семінар на тему: «Про додаткові заходи щодо попередження правопорушень та злочинності серед учнівської молоді». Про проблеми, які турбують педагогічні колективи та громадськість району, присутніх інформувала методист відділу освіти Ковальчук Л. В. Відділ освіти райдержадміністрації занепокоєний рівнем злочинності учнівської молоді. Ще на неналежному рівні залишається дотримання навчальними закладами району законодавства щодо виховання дітей, попередження шкідливих звичок та злочинності серед учнів. Кількість злочинів, скоєних школярами, зростає. Відповідальність за створення безпечних умов навчання, праці та виховання покладається на керівників навчальних закладів. Однак їх діяльність у цьому напрямку залишається недостатньою. Про це свідчить той факт, що протягом 8 місяців поточного року сталося 6 випадків шкільного травматизму. Про це йшла мова у виступах помічника прокурора району Приверенди Т. В., головного спеціаліста районного управління юстиції Петечела В. В. та інших виступаючих. Зокрема, було наголошено, що частина педагогічних колективів не працює над створенням чіткої системи виховної роботи, яка б забезпечила безперервність виховного процесу. Малоефективною залишається робота з попередження наркоманії, алкоголізму, тютюнокуріння в учнівському середовищі. Було відмічено, що в багатьох навчальних закладах не налагоджено тісну співпрацю з лікарями-наркологами, спеціалістами інших зацікавлених організацій, які можуть професійно проводити в учнівських аудиторіях тематичні лекції, тренінги, відеолекторії тощо. Послаблено контроль закладів освіти за організацією змістовного дозвілля учнів, проведенням роботи із сім’ями, які потрапили у кризову ситуацію. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Сословська С. І. у своєму виступі наголосила, що керівники навчальних закладів повинні докласти максимум зусиль, щоб подолати підліткову злочинність, дитячу бездоглядність та безпритульність. Активними в обговоренні порушених проблем були директори Андрушівської, Степківської, Нехворощанської, Глинівецької ЗОШ І-ІІІ ст., Крилівської ЗОШ І-ІІ ст. В роботі семінару взяли участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрченко Т. В., начальник служби у справах дітей Путій Н. А., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олексюк Ю. А., заступник начальника відділу освіти Бобер В. А. Довідково. Наказом по відділу освіти № 121 від 26.08.2010 р. були затверджені додаткові заходи щодо попередження правопорушень та злочинності серед учнівської молоді.
Валентина ВАСИЛЮК.