ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.221.43.155
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 13:39

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2011 » Жовтень » 1 » Якщо тобі довірила громада

Якщо тобі довірила громада

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 28.03.2024
Г. О. Ходаківський родом із Київщини, але доля склалася так, що Камені стали для нього рідним селом. Найперше тому, що звідси родом його дружина, тут є в Григорія Олександровича багато друзів, однодумців, людей, які поважають його. Це зіграло не останню роль під час проведення минулих виборів до місцевих рад, коли його, як кандидата від Партії регіонів, більшістю голосів обрали Каменівським сільським головою.
Для нього це була не просто удача чи везіння, це був аванс довір’я, яке треба виправдовувати своєю повсякденною роботою. Завжди пам’ятає Григорій Олександрович і про те, що він, як голова первинного осередку Партії регіонів, має бути на передньому краї, показувати приклад в служінні громаді. Вирішив розпочати з благоустрою і взявся за грейдерування доріг. Цим, до речі, займався ще й до обрання його головою. Територія ради велика - до складу входять три села. В кожному є соціально-побутові об’єкти, приміщення яких треба й підремонтувати, й обігріти в холодну пору року, й забезпечити інвентарем. Всього одразу не охопиш, тому й взявся новий голова за те, що слід зробити найперше. Таким чином спільно з громадами благоустроїли кладовища в усіх трьох селах, частково обнесли їх бетонними парканами. Досі бідкалися жителі Жерделів - до Городківки їм добирайся хоч убрід - старий місток розвалився, а новий хто побудує. Вирішили й цю проблему при допомозі спонсорів, про новий місток з дерева ми вже писали в нашій газеті, і про людей, що доклали до діла і сил, і коштів. Все це робиться, звісно, під керівництвом сільського голови, завдяки його наполегливому характеру, вмінню спілкуватися і працювати на кінцевий результат. Через те, що в селах немає ніяких виробничих підрозділів, чимало людей стоїть на обліку в районному центрі зайнятості. За погодженням їх і залучає Г. О. Ходаківський на громадські роботи і по благоустрою, і по ремонту адмінприміщення. До речі, вже виготовлена проектно-кошторисна документація на його газифікацію вартістю 10 тис. грн. Роботи розпочнуться вже в цьому місяці, на часі - газифікація с. Жерделі. Тепер сільська рада - єдиний орган влади, куди люди звертаються з усім наболілим. У селах живуть переважно пенсіонери. В кого ще діти близько - тим легше і до зими підготуватися, і з роботами впоратися. А є ж і одинокі. З добром і увагою ставиться до них Григорій Олександрович, не може сам вирішити проблему - допомагають голова районної ради О. В. Мельник, голова райдержадміністрації Б. В. Мазур, районні служби. Завжди відгукується на прохання спонсор А. П. Рябов, якому вдячні і голова, і жителі. На особистому контролі тримає голова забезпечення одиноких паливом - для таких вже завезли дрова на зиму. Всієї роботи сам не охопиш, її, як і належить, сільський голова розділяє між депутатами. Довір’ям громади дорожать народні обранці В. В. Заєць, В. В. Бабіцький, М. В. Глухончук, заступник сільського голови А. В. Заєць. Спільними зусиллями голови й депутатів, сільських активістів за останній рік зроблено немало, а ще більше невирішених проблем попереду. Якщо здійсняться всі плани, ще красивішими стануть мальовничі Камені, а з ними і віднесені до неперспективних Жерделі та Бровки Другі.
Лідія НАКОНЕЧНА

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]