ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.203.242.200
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 22:08

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Липень » 16
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 16.07.2011 |Голосов: 0
На конкретні запитання – стисла, вичерпна відповідь: - Олександре Петровичу, як видно, Ваше підприємство добре підготувалося до прийому нового урожаю. Що конкретно було зроблено? - Поточний ремонт приміщень, лагодження техніки провели завчасно. Закупили 2 навантажувачі. Для того, щоб процес приймання зерна тривав оперативно, для зручностей клієнтів і працівників вирішили лабораторію розмістити над ваговою - під одним накриттям. Трохи підвели будівельники, тому до початку жнив роботи не завершилися. Але то тимчасові незручності. Цього року плануємо ввести в дію нову сушарку імпортного виробництва - високопродуктивну і енергозберігаючу. - Чи вплинула зміна форми власності на виробничий процес? - Функції підприємства залишилися такими ж: приймання зерна, очищення, просушування, зберігання, одним словом, доведення продукції до товарних кондицій, а також посередницька діяльність між виробниками і зернотрейдерами. Ми зберігаємо в себе також зерно державного Аграрного фонду. Торік його було 6,5 тисячі тонн. В цьому році вже укладено договорів на 5 тисяч тонн. До кінця жнив їх побільшає. Рекламацій на неякісне зберігання чи несвоєчасне відправлення продукції за минулий рік не було. - Олександре Петровичу, на підприємстві техніка переважно ненова. Чи витримає вона навантаження роботою, якщо партнерів у вас побільшає. - Підприємство може обробити і зберегти 27 тисяч тонн зерна. Торік ми мали понад 30 тисяч тонн. В таку ось гарячу пору працюємо цілодобово. У нас хороший колектив, багато молоді. Всього працюючих 35 чоловік. Зарплату люди одержують своєчасно, заборгованості по фондах немає. - Хто відкрив цьогорічний сезон і першим привіз зерно нового врожаю? - Перших два тижні ми приймали виключно ріпак. Перші вантажі надійшли від ПП «Імпак», СФГ «Демитра». Потім цю ж культуру почали везти нам із господарств Коростишівського, Брусилівського, Малинського районів, з якими ми заздалегідь уклали угоди. Ми чекаємо великого зерна хлібних та круп’яних культур. Якщо на заваді жниварям ставатимуть дощі, ми готові прийняти зерно всіх кондицій, з різним вмістом вологи. Головне, щоб урожай був зібраний, бо це - надія господаря на відшкодування всіх затрат і на прибуток. А для держави - це наповнення продовольчого ринку хліба, Аграрного фонду, вихід на зовнішній ринок. - З яких господарств району вже надходить врожай зернових? - Везуть зерно для очистки, просушування та зберігання СФГ «Демитра», ТОВ "Укр Агро РТ”, господарства Малинського та Коростишівського районів. Але це тільки початок великої роботи. - Дякую за розмову. Хай щастить Вашому колективу, нехай повніє зерновий потік, хай множиться спільний достаток.
 
Бесіду вела
Лідія Наконечна
Фото автора.