ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.213.80.174
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 03:21

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Липень » 04
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2011 |Голосов: 0
березні 2011 року на засіданні колегії Житомирської облдержадміністрації було обговорено питання «Про стан автомобільних доріг в області та шляхи вирішення питань щодо їх покращення у 2011 році» і прийнято відповідне розпорядження.
Як не прикро, але якість автошляхів на Житомирщині як міжнародного і державного значення, так і доріг загального користування не відповідає належним стандартам. Але особливе занепокоєння викликають сільські та селищні дороги, за облаштування та безпеку експлуатації яких несуть відповідальність сільські та селищні голови.
При підготовці плану соціально-економічного розвитку Андрушівського району на 2011 рік вивчався стан та перспективи розвитку всіх галузей, зокрема - дорожньої, де особлива увага була приділена утриманню доріг комунальної власності. Хоча в нашому районі постійно проводяться роботи по капітальному та поточному ремонту шляхів, але проблема бездоріжжя залишається гострою. Між селами, за деяким винятком, досі можна проїхати тільки зі швидкістю 20 кілометрів на годину. Звичайно, ямковий ремонт проводиться, але термін експлуатації відремонтованих ділянок не перевищує року. А тому голова райдержадміністрації Б. В. Мазур і голова районної ради О. В. Мельник, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 січня 2011 року № 52 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», внесли на розгляд обласної державної адміністрації та обласної ради пропозиції щодо внесення в перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності в селах Гальчин, Зарубинці, Нехворощ, Любимівка, Івниця та в місті Андрушівка за рахунок субвенції з державного бюджету. Голова обласної державної адміністрації С. М. Рижук та голова обласної ради Й. А. Запаловський підтримали ініціативу керівників району і на ремонт комунальних доріг у вищеназваних селах виділено з державного бюджету 958 тис. грн. В цих селах, вперше за останні роки, на дорогах з твердим покриттям буде проведено ремонт. Філією «Андрушiвський райавтодор», яка буде виконувати весь обсяг запланованих робіт, вже ремонтуються дороги в Любимівці та Андрушівці. Освоєно майже 12 тис. грн. Відділ Державної автомобільної інспекції Андрушівського РВ УМВС України в Житомирській області перевіряє наявність обов’язкових дорожніх знаків та розміток на дорогах, відновлює їх. Все це сприятиме зменшенню дорожньо-транспортних пригод. В районній раді та райдержадміністрації перебуває на контролі питання щодо проведення вуличного освітлення. Зрозуміло, що й після виконання запланованого обсягу робіт проблема ремонту доріг комунальної власності, облаштування тротуарів та проведення освітлення вулиць не буде вичерпана. Потрібно немало зробити, щоб у кожному населеному пункті нашого району дороги відповідали вимогам сьогодення.
Марія ОЛЕКСЮК