ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.239.214.173
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 10:32

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Липень » 23
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 23.07.2011 |Голосов: 0
Минулої суботи в Андрушівці відбулися урочистості, присвячені 90-річчю від дня створення Українського товариства мисливців та рибалок. Серед запрошених були голова райдержадміністрації Б. В. Мазур, його заступник з питань агропромислового розвитку А. М. Горкун, заступник голови районної ради В. Б. Шпаківський, представники первинних організацій товариства.
З доповіддю перед присутніми виступив голова Андрушівської районної організації УТМР А. М. Семеняка, який, зокрема, сказав, що до складу їх осередку входять 297 мисливців та 74 рибалки. Почесними членами товариства є П. М. Гончарук та В. А. Побережний. Мисливські угіддя району розташовані на площі 64249,3 га, включаючи лісові, польові, водно-болотні та інші. Минулого року ці площі для використання нашими мисливцями та рибалками перезакріплені на 25 років, а рибно-спортивна база «Стаськова гребля» - на 49 років. Організація має адмінприміщення, два автомобілі, 2 бесідки для відпочиваючих, єгерський будиночок, готель, складські приміщення, 2 катамарани, 14 човнів для рибного лову та відпочинку. До складу товариства входять 14 первинних колективів. В них об’єднані люди, які люблять природу і турбуються про збереження та примноження її фауни. Члени організації постійно займаються заготівлею кормів, проводять біотехнічні заходи, ведуть боротьбу із хижаками. Тільки минулого року було відстріляно 226 голів червоної лисиці. Постійно ведеться боротьба з порушниками правил рибного лову та полювання, із стихійними явищами - паводками, лісовими пожежами. Доповідач схвально відгукнувся про роботу єгерського складу районної організації, подякував за добросовісну працю С. В. Дмитруку, Ю. Ю. Полінкевичу, Л. П. Музичуку, С. В. Недашківському, В. П. Куніцькому. Завдяки їх зусиллям за останні 3 роки було вирощено з личинки та зариблено у водойму Стаськової греблі майже 360 тисяч штук коропа, товстолоба, білого амура на суму 40.590 грн. У виростному ставочку знаходиться 207000 чеського малька коропа. Відбудовується та відновлюються до сучасного рівня рибно-спортивна база. Завдяки цьому за два останні роки на базі проводяться змагання районного і обласного рівня, надаються безкоштовні послуги на відпочинок людям з вадами мови та слуху. Члени товариства, які з добрим серцем і щедрою душею ставляться до природи, примножують і оберігають її тваринний, рибний світ на території угідь району, одержали нагороди - грамоти райдержадміністрації і районної ради, президії обласної організації та від районної організації УТМР, пам’ятні подарунки.
 
Наш кор.