ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.226.222.183
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 09:41

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Липень » 09
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 09.07.2011 |Голосов: 0
Якщо ви досі не вірите в казку, приїздіть в село Немиринці Ружинського району, коли там святкують Івана Купала, запевняю - потрапите в неї. Уже четвертий рік поспіль 6 липня сюди, на батьківщину депутата Верховної Ради, лідера партії «Українська платформа» П. І. Жебрівського, приїздить багато гостей з різних куточків нашої області та України, щоб побачити святкування Івана Купала. В цьому році на святі побували і ми. Здається, сама природа створила таке дивовижне місце для проведення стародавнього обряду – покритий зеленню величний пагорб втопив своє підніжжя у спокійному водяному плесі. Поблизу річки - імпровізована сцена. Ліворуч на домотканому полотні з орнаментом, характерним даній місцевості, - портрет Павла Жебрівського, праворуч - плакат з його словами: «Ми - різні, але ми - рідні!». П’ять коротких слів, а який великий зміст в них вкладено… Безмежно вдячні земляки депутату за великий вклад у розвитoк та піднесення культури на селі, відновлення призабутих народних обрядів, популяризацію української народної обрядової пісні. Велика увага з боку депутата приділяється розвитку декоративно-прикладного мистецтва, художніх промислів, відновленню гончарної справи на селі. Виставка декоративно-прикладного мистецтва вразила своєю різноманітністю та оригінальністю. Тут ми побачили вироби місцевих майстринь-вишивальниць, художників, майстрів по дереву тощо. Близько 22-ої години, коли на землю впали перші купальські роси, розпочалося основне дійство - відворення стародавнього обряду Івана Купала. «Я пущу віночок на тихую воду, на щастя, на долю, на милого вроду», - пускали за водою вінки із запаленими свічками дівчата (фото). Палили багаття, стрибали через нього, обливалися водою, вірили, що верба і вода принесуть щастя та здоров’я на цілий рік, і що все, чого не попросиш у купальську ніч, обов’язково здійсниться, шукали квітку папороті… Протягом усього свята небо світилося феєрверками. Купальський обряд з великою майстерністю відтворили вихованці Житомирського училища культури і мистецтв ім. І. Огієнка та Житомирський фольклорний ансамбль пісні і танцю «Родослав». Непомітно свято добігло до кінця. Ми поверталися в Андрушівку сповнені вражень, були вдячні голові партії «Українська платформа» П. І. Жебрівському, голові обласної організації цієї партії Т. О. Романовській, представнику від партії в Андрушівському районі С. П. Бойку за сприяння в організації поїздки.
Людмила Ананченко