ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.213.99.37
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 07:48

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Липень » 10
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 10.07.2011 |Голосов: 0
Ми наближаємося до історичної дати в житті нашої держави - 20-річчя її Незалежності. Нелегким видався пройдений шлях, непросто було перебудувати економіку, переходячи з однієї форми власності в іншу. Перетворення тривають, кожен відчуває позитивні зміни в суспільно-політичному житті, в соціально-економічному розвитку свого регіону. Про те, як живуть сьогодні наші села, про будні і проблеми їх жителів ми розповідатимемо на сторінках нашої газети. Сьогодні - слово мостівчанам.

Святе, як хліб, моє рідне село
Село недаремно називають колискою свого народу. І добре, що з чиєїсь легкої руки почали відзначати його Дні. Таке свято відбулося в Мостовому 7 липня. У призначений час люди зібралися до сільського клубу, де ще з порогу відчули обстановку урочистості: у фойє - виставки картин Ірини Довбні та вишитих ікон Тетяни Половинкіної. Сцена в рушниках, як українська хата (фото 2). Присутніх в залі піснею «Як у нас на Україні» привітав місцевий фольклорний колектив (фото 1). А далі ведучі Тетяна Дегтяренко і Василь Стеценко перегортали одна за одною сторінки історії свого населеного пункту, який донедавна називався Війтовцями. Про його минуле і сучасне присутнім розповіла сільський голова В. В. Рокитенець. Хвилиною мовчання учасники урочистих зборів вшанували пам’ять визволителів і своїх земляків, що полягли на фронтах Великої Вітчизняної війни, померли від ран і хвороб. Залишилися в селі гарні, складені століттями традиції. Одна з них – пекти найсмачніші паляниці. І зараз це роблять і старші, і молоді господині. Коровай, який вручили гостям, (знімок вгорі) - це теж справа рук місцевих майстринь. Є ще й інша добра традиція – прикрашати оселі вишиванками, такими, які виходять з-під голки Лідії Сидорчук, Оксани Андросович, Марії Тимошенко, Надії Поліщук, Раїси Якимчук, Валентини Заріцької, Галини Сурикової, Людмили Давидюк. За кожною сторінкою сценарію за тематичним спрямуванням – пісні. Їх майстерно виконували Анна Гордійчук, Вікторія та Андрій Білецькі, Віта Стеценко, Леся Давидюк і Тетяна Прохніцька, місцевий фольклорний колектив, який знають не лише в районі, а й в обласному центрі, інших районах Житомирщини. Вшанували на святі молоді подружні пари і ті, що йдуть сімейними стежками 40, 50 і більше років, назвали поіменно родини, в яких торік народилися малюки, – всього десять. Юні артисти послали пісенний привіт своїм односельцям - Олександру Іванову та Сергію Лівіцькому, які зараз служать в армії, привітали іменинників, вшанували ювілярів і довгожителів. Для всіх – найтепліші побажання, найзадушевніші пісні. Слова особливої вдячності організатори і ведучі адресували спонсорам – керівникам ТОВ «Укр Агро РТ» , ПСП «Сокільча», ТОВ «Андрушівський маслосирзавод», ВАТ «Мостівське», ТОВ «Корнинський маслозавод» - С. А. Якимчуку, Є. М. Лозенку, О. Ю. Матвієнко, Л. Я. Шишкіну, О. В. Гостіку. Наприкінці із своєю програмою, яка включала також різні конкурси, виступили представники церкви християн-баптистів. Закінчилося свято на сільському стадіоні, де у футбольному матчі місцева молодь змагалася з командою ветеранів і одержала перемогу. Але переможених не було, бо всі мостівчани - учасники свята села, залишилися під незабутніми враженнями від побаченого і почутого, були вдячні автору сценарію Галині Суриковій, завідуючій клубом Людмилі Давидюк за велику організаторську роботу по підготовці і проведенню заходу.
 
Володимир Ярчук
Фото автора.