ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 35.168.113.41
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:57

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Січень » 29
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.01.2011 |Голосов: 0
Життя людини - це найцінніший скарб. Наші закони суворо наказують тих, хто посягає на життя та здоров’я ближнього. Батьки зобов’язані турбуватися про виховання та здоров’я своїх дітей, а діти - доглянути батьків, коли ті хворі чи немічні.
Прикро, але трапляються й інші випадки. Нещодавно Андрушівський районний суд розглянув кримінальну справу про тяжкий злочин - вбивство. Державний обвинувач по справі, прокурор району, радник юстиції Ю. О. Козлов розповідає:

Трагедія сталася 7 березня 2010 року близько 18 години в с. Стара Котельня. Батько із сином, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті особистих неприязних відносин зчинили сварку, яка переросла у бійку та закінчилася трагічно. Згідно чинного законодавства були проведені досудове слідство, судово-наркологічна та судово-психіатрична експертизи, за результатами яких і було висунуто обвинувачення гр. І. Як пояснив підсудний І., повернувшись додому, він побачив п’яного батька, який обзивав його та матір нецензурними словами, погрожував зарубати. Мати стала розбороняти, але чоловік почав погрожувати дружині-матері. Для того, щоб злякати батька, гр. І. взяв кухонного ножа і сказав: «Якщо будеш розпускати руки, я тебе заріжу». Однак це не допомогло. Під час досудового слідства було спростовано деякі показання гр. І. За словами матері, ніякої сокири в руках сина не було - вона на власні очі бачила в його руках закривавлений ніж. Як підтвердили висновки відповідних експертиз, підсудний страждає алкоголізмом, потребує примусового лікування, але під час вчинення злочину у стані фізіологічного афекту не перебував. Обираючи вид та міру покарання підсудному І., я, як державний обвинувач у судових дебатах, просив суд врахувати, що підсудний повністю визнав свою вину, покаявся, має позитивні характеристики з місця проживання, не був раніше судимим. Суд врахував усе це й призначив покарання - необхідне й достатнє для усвідомлення скоєного та попередження нових злочинів у вигляді 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Так надмірне вживання алкоголю призвело до страшної трагедії - син убив батька, знівечив своє життя, завдав страждань матері. А розповідаю я все це для того, щоб подібні злочини ніде й ніколи не повторювалися.

Марія ОЛЕКСЮК.