ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.197.113.64
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 10:26

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Січень » 11
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 11.01.2011 |Голосов: 0
  Щосуботи в Червоненській дільничній лікарні збираються хворі з Крилівки, Малих і Великих Мошківець, Котівки, Городківки, Каменів, Жерделів, Малої П’ятигірки, Забари, Глинівець, аби потрапити на прийом до лікаря, знаючого і досвідченого, якому довіряють чи не найбільше - М. Г. Георгіци.
  Надворі по-справжньому зимно: тисне морозець, розгулялася віхола, засипаючи снігом дороги. Хвилюються люди, чи прибуде лікар. У свій час добру справу зробили головний лікар ЦРЛ Д. Т. Бойко, його заступник В. Г. Білоокий та головний лікар Червоненської дільничної лікарні М. В. Мриглод, створивши всі необхідні умови для того, щоб у Червоненській лікарні проводив консультації, лікував хворих М. Г. Георгіца. За це всі ми щиро вдячні їм. Двері медичного закладу відчинив симпатичний чоловік з доброю посмішкою, привітався, а коридором відразу ж пішла звістка: «Приїхав, приїхав-таки». Незважаючи на складні погодні умови лікар прибув до хворих, які вірять йому, пов’язують з ним свої надії на одужання. Микола Григорович спершу поспішив до важкохворих у стаціонарне відділення, кожного ретельно оглянув, спокійним і доброзичливим тоном про все розпитав, дав пораду, призначив курс лікування. А потім розпочав прийом тих, хто прибув до нього зі своїми проблемами. Нікого не залишив без уваги. Люди тягнуться до нього, оцінюючи його професіоналізм, відчувають його доброту, бажання допомогти. Андрушівщина та її люди стали для М. Г. Георгіци рідними. Літа минають дуже швидко. Вже і до Миколи Григоровича підкрався пенсійний вік, хоча зовні він аж ніяк не виглядає на свої роки. Любов до людей не дає йому можливості відпочивати і підпускати до себе старість. Він багато працює, коли б не викликали його до пацієнтів, ніколи нікому не відмовить - вдень і вночі поспішає на порятунок людям, сповна віддає їм свої знання, талант, доброту і тепло серця. Микола Григорович має відзнаки за працю, він - Почесний громадянин Андрушівки. Але найвище звання йому присвоїли люди, яких він лікує, це звання - народний лікар. Тож всі ми, його пацієнти, бажаємо М. Г. Георгіці міцного здоров’я, довголіття, натхнення і невтомної енергії.
Василь Гребенюк.
с. Малі Мошківці.