ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.238.138.162
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 17:18

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Серпень » 23
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 23.08.2010 |Голосов: 0
Державний прапор - один з трьох офіційних державних символів суверенітету держави. Державний прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану - символу мирної праці і достатку. 24 липня 1990 року на флагшток перед будівлею Київської мерії був піднятий синьо-жовтий прапор, освячений у Софіївському соборі владикою Володимиром і настоятелем храму Бориса і Гліба Української автокефальної церкви отцем Юрієм. Державний Прапор України затверджено Постановою Верховної Ради України від 28 січня 1992 р. У серпні 2004 року Президент Леонід Кучма підписав Указ про встановлення Дня Державного прапора України, який святкується щорічно 23 серпня. Сьогодні Державний прапор постійно майорить на будинках Верховної Ради України, резиденції Президента України, його представників в областях і районах, Кабінету Міністрів України, у святкові дні - на будинках міністерств і відомств, державних та громадських організацій, комунальних та приватних структур.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 23.08.2010 |Голосов: 0

Минулої п’ятниці, напередодні Дня Незалежності, в Андрушівці побував наш земляк, генерал-майор міліції Петро Васильович Грозінський. Традиційно в таку ось пору він приїздить на рідну Андрушівщину, де вже вшосте проходить футбольний турнір на кубок його імені. Цього разу у вправності, спортивній витривалості змагалися п’ять команд футболістів-правоохоронців: УМВС в Житомирській області, обласної Державтоінспекції, Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції, Бердичівського міського відділу міліції, Андрушівського райвідділу міліції. Традиційно високий гість привіз подарунки вихованцям Андрушівської ДЮСШ та дітям працівників райвідділу міліції (фото 1). На районному стадіоні "Колос” у призначений час всі команди у повному складі чекали високого гостя. Відкриваючи змагання, голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур побажав спортсменам чесних, наполегливих поєдинків, які комусь принесуть перемогу, комусь - задоволення від участі в них, а в цілому футбольні матчі - це тренування на силу, вправність, кмітливість і витривалість. Цими рисами і мають володіти правоохоронці. П. В. Грозінський, звертаючись до гравців, тренерів і суддів, теж побажав усім цікавої гри, як ветеран міліцейської служби висловив задоволення, що ряди правоохоронців поповнюються фізично загартованими юнаками, які підтримують спортивні традиції, побажав і далі самовдосконалюватися і на футбольні поля, як сьогодні, виходити добре підготовленими, налаштованими на перемогу. Після урочистого відкриття турніру (фото 2) П. В. Грозінський разом з уболівальниками дивився гру учасників турніру. Переможцем вийшла команда УМВС в Житомирській області, друге місце посіли наші земляки, третє - команда Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції. Володарям першості генерал-майор П. В. Грозінський вручив іменний кубок, за зайняті друге і третє місця спортсмени одержали кубки, дипломи та подарунки. Воротарю нашої команди Руслану Онікієнку було вручено приз кращого гравця турніру. За вагомий внесок у підвищення ефективності роботи органів внутрішніх справ, сприяння правоохоронній діяльності та розвитку фізичної культури і спорту генерал-майор П. В. Грозінський вручив Б. В. Мазуру, К. І. Курсон, В. Г. Бенедюку Почесні грамоти Української секції Міжнародної поліцейської асоціації.
Лідія Маркович.