ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 100.25.40.11
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 07:57

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2011 » Жовтень » 14 » 16 жовтня - День працівників харчової промисловості

16 жовтня - День працівників харчової промисловості

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
Честь марки - насамперед
Ось уже друге десятиліття на вітчизняному продовольчому ринку чільне місце займає продукція ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» під торговою маркою «Золотава».
Напередодні професійного свята - Дня працівників харчової промисловості я мала розмову з генеральним директором підприємства О. Ю. Матвієнко.
- Оксано Юріївно, розпочнемо з найприємнішого: у Вашому кабінеті бачу до двох десятків Грамот, дипломів, подяк. Їх, зрозуміло, за «так» не дають, видно споживач давно вже оцінив якість продукції вашого підприємства.
- Вже 10 років поспіль ми представляємо продукцію підприємства на Міжнародній сільськогосподарській виставці «Агро» в експозиції Житомирської області. Цього року її було визнано однією з кращих, на чому наголосив прем’єр-міністр М. Я. Азаров. А ще маємо відзнаки за участь у виставці «Київська осінь», де ми вже продаємо свою продукцію за доступними цінами. Найкраща реклама - це якість продукції і, звичайно, великий асортимент. Підприємство випускає зараз 14 видів сиру твердого, 18 - спреду, масло.
- Для цього треба мати вдосталь сировини. Скільки молока ви переробляєте за добу?
- Зараз - 100 тонн, а в літню пору можемо прийняти і переробити до 300 тонн. Із здавачами розраховуємося двічі на місяць. Закупівельна ціна за літр молока зараз - 2 грн. 50 копійок. З відродженням у господарствах тваринницької галузі молочного напрямку ми мали б більше сировини, а господарства - живих грошей.
- Для такої кількості товару треба мати широкий споживчий ринок, постійних клієнтів, чітко налагоджену систему «виробник-покупець»?
- З цим проблем немає. У кожному обласному центрі маємо своїх торгових представників. Продукцію доставляємо своїм транспортом. Постачаємо її також в Молдавію, торгували з Казахстаном, тимчасово призупинили торгівлю з Росією. Зараз йдуть наші поставки в Єгипет, Лівію, Сирію. Самі розумієте, які вимоги ставляться до нас як виробників. Весь колектив з 546 чоловік працює над тим, щоб під маркою «Золотава» споживач купляв продукцію високої якості, в широкому асортименті. Заради цього колектив наш працює чітко, як годинниковий механізм, цілодобово - у три зміни. Обсяг реалізації продукції в діючих цінах за 9 місяців склав 198 мільйонів гривень. Ні по зарплаті, яка становить в середньому до півтори тисячі гривень за місяць, ні по платежах у фонди заборгованості не маємо. Успіх кожної справи вирішують люди, такі, на яких можна покластися, як на самого себе. У нас це головний бухгалтер Т. П. Ріпінська, її заступник В. Т. Владика, мікробіолог Л. С. Горлатих, начальник відділу кадрів О. В. Остап’юк, начальник прийомно-апаратного цеху А. О. Захлібна, начальник сирцеху В. М. Воєвода, начальник цеху сухого молока Л. П. Юзва, начальник маслоцеху О. М. Гриневич, головний інженер М. М. Соболюк. Я хочу сказати, що інвестор наш не помилився, коли залишив без змін такий ось склад інженерно-технічних працівників. Є у нас молоді і перспективні кадри - головний технолог Ю. В. Горкун, заступник начальника лабораторії Я. М. Павлушко. Користуючись нагодою, я хочу привітати з професійним святом і згаданих працівників, і всіх робітників основних та допоміжних цехів, які щоденною добросовісною працею примножують успіх колективу, дорожать честю підприємства. Хай у кожній родині поселяться радість і добро, легко працюється, збуваються мрії, хай щастить сьогодні, завтра і повсякчас.
- Дякую за розмову. І Вам, Оксано Юріївно, особисто бажаємо задоволення від роботи, такого ж ентузіазму і відданості, з яким ви працюєте на підприємстві ось уже 27 років. Всього найкращого Вам і Вашому колективу.
 
Бесіду вела
Лідія Наконечна
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]