ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.82.44.149
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 19:17

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Січень » 15
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 15.01.2012 |Голосов: 0
Здоров’я неможливо купити чи взяти в кредит, відібрати чи подарувати. Це - найголовніша цінність для кожної людини.Мешканці нашої області мають більше переваг, ніж жителі інших регіонів, адже вони, сплачуючи лише 25 гривень до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», (що складає менше 3% від мінімальної заробітної плати) лікуються чи обстежуються не тільки на Житомирщині, але і за її межами. Наразі в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» перебуває майже 200 тисяч жителів нашого краю (15% від загальної кількості населення), у нашому районі - 4881 (13,9%). Щомісяця ряди ЛК збільшуються, бо нині всі розуміють, що саме ця організація може допомогти у важкі хвилини хвороби. За минулий рік в районі наші ряди поповнили 162 жителі Андрушівщини. БО «Лікарняна каса Житомирської області» - потужне джерело позабюджетного фінансування галузі охорони здоров’я, велике досягнення та допомога всій громаді краю. У грудні за рахунок ЛК надано медичну допомогу у 28410 випадках на суму 2240 240 грн. Проліковано 10618 пацієнтів на суму 1894342 грн., у нашому районі - 383 на суму 31510 грн. З метою підвищення якості лікувально-діагностичного процесу Лікарняна каса постійно вдосконалює форми та методи своєї роботи. Закуповуються медичні препарати, котрі відповідають міжнародним стандартам ОМР. Покращився контроль за якістю та повнотою медичної допомоги, яку отримують члени ЛК. Для зручнішої сплати добровільних пожертвувань без комісії у філії БО лікувального закладу встановлено термінал. Розширилися можливості відновлення в БО «Лікарняна каса Житомирської області». До виконавчої дирекції постійно звертаються люди, котрі раніше з певних причин припинили членство в організації, а зараз бажають його відновити, телефонують на «Гарячу лінію» (55-49-50), пишуть на сайті ЛК і на форумах Інтернет-видань. Тому нагадуємо, що є можливість це зробити, бо діє «Тимчасове положення про відновлення в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», що було прийняте на правлінні через численні прохання про повернення до ЛК. Існує декілька варіантів відновлення в Лікарняній касі: - якщо ви були в ЛК, платили внески та ні разу не скористалися її послугами, то потрібно сплатити внески за три місяці; - за умови, що рідко лікувалися, для відновлення треба заплатити три щомісячні та суму внесків за рік; - коли ж витрати на лікування за рахунок ЛК більші, ніж сума внесків, то потрібно сплатити різницю між витратами на лікування та внесками, а також три щомісячних і річну суму внесків. Членство після відновлення наступає через 3 календарних місяці. На пільгових умовах мають змогу це зробити і колективи підприємств та організацій. Нехай же і надалі члени ЛК матимуть упевненість у здоровому майбутньому.
 
Віктор ЗАХАРЧЕНКО,
лікар-експерт БО ЛК в Андрушівському районі.