ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.147.72.53
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 00:58

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Січень » 11
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 10.01.2012 |Голосов: 0
Основною метою Програми економічного і соціального розвитку району на 2012 рік є забезпечення стійкого розвитку усіх галузей економіки на основі інвестиційно-інноваційної складової, пожвавлення підприємницької діяльності, розв’язання проблемних соціальних питань.
Економіка району розвиватиметься за такими основними напрямками: - реконструкція ферм, нарощування поголів’я корів, підвищення їх продуктивності; - освоєння сучасних технологій зберігання сільськогосподарської продукції; - модернізація та реконструкція промислового виробництва на ПАТ «Червонський цукровик», ТОВ «Андрушівський маслосирзавод»; - розвиток водопровідно-каналізаційного господарства; - будівництво очисних споруд каналізації м. Андрушівка; - модернізація та розвиток системи збору та утилізації твердих побутових відходів; - теплова реабілітація комунальних будівель; - газифікація населених пунктів району; - заміна застарілого насосного обладнання з надлишковою потужністю на сучасне ефективне з відповідними показниками енергоспоживання та потужності; - використання в освітленні вулиць населених пунктів енергозберігаючих освітлювальних приладів; - подальше впровадження у бюджетних установах і організаціях систем опалення, які базуються на відновлювальних енергоресурсах та теплоакумуляції; - підвищення рівня охоплення освітою у дошкільних навчальних закладах дітей віком 3-5 років; - створення умов рівного доступу до якісної повної загальної середньої освіти; - збільшення питомої ваги населення району, якому надається медична допомога на засадах сімейної медицини; - зниження рівня захворюваності на туберкульоз та смертності від активного туберкульозу. Район протягом 2012 року буде спрямовувати свої зусилля на підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності території завдяки ефективному використанню наявного економічного потенціалу. Передбачається, що буде реалізовано заходи загальною вартістю 11,9 млн. грн, на фінансування яких спрямовуються кошти підприємств, державного та місцевих бюджетів, а також з інших джерел. У 2012 році заплановано заміну виробничого обладнання у ТДВ фабрика «Восход», здійснення комплексу заходів, спрямованих на реконструкцію і модернізацію виробничих процесів загальною вартістю 6,1 млн. грн. на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод», ПАТ «Червонський цукровик», Андрушівській дільниці ДП «Коростишівський спиртовий комбінат». При цьому усі інвестиції забезпечуються за рахунок власних коштів суб’єктів господарювання.
У сільському господарстві
заплановано: - нарощення поголів’я ВРХ молочного напрямку у ТОВ «Сервіс-Агро» с. Івниця та СФГ «Шателюк» с. Волосів. Намічається нарощення поголів’я свиней до 5 тис. голів; - збільшення площ посівів цукрових буряків до 1500 га (159% до 2011 р.) та їх врожайності 280 ц/га (108% до 2011 р.); - довести валовий збір картоплі до 21250,0 тонн (107% до 2011 р.); - довести посів кукурудзи на силос та зелений корм до 800,0 га (114% до 2011 р.). У 2012 році за рахунок усіх джерел фінансування прогнозується: - ввести в експлуатацію підвідний газопровід до с. Волиця та розвідні газові мережі по селу, 0,6 км водопровідних мереж мікрорайону Загребля в м. Андрушівка та модернізовану станцію другого підйому на водогоні с. Новоівницьке; - продовження будівництва нових очисних споруд для м. Андрушівка; - влаштування вуличного освітлення в с. Волиця; проведення організаційних робіт по підготовці до будівництва водогінної мережі в с. Нехворощ; - влаштування зовнішнього освітлення в с. Новоівницьке; - проведення капітального ремонту водогінних мереж в м. Андрушівка, с. Стара Котельня, с. Новоівницьке; - ремонт каналізаційних мереж та очисних споруд в с. Стара Котельня, с. Новоівницьке; - приведення до належного технічного та санітарного стану полігону твердих побутових відходів міста та інших населених пунктів району і розроблення схеми роздільного збирання та складування відходів з можливістю їх подальшої утилізації; - прийняття багатоквартирних житлових будинків ДП «Коростишівський спиртовий комбінат» у комунальну власність територіальної громади міста. В наступному році прогнозується: - в галузі пасажирських перевезень вжити заходи для відновлення роботи та поліпшення якості послуг Андрушівської автостанції; - в галузі зв’язку намічається подальший розвиток широкосмугового доступу до мережі Інтернет та підтримка органами місцевої влади доступності послуг поштового зв’язку для сільського населення; - забезпечення сплати податків та платежів, що контролюються органами Державної податкової інспекції, до Державного бюджету в сумі 9,9 млн. грн., у тому числі: податку на прибуток - 4,3 млн. грн. (105% до 2011 року), податку на додану вартість - 5,3 млн. грн. (105%). - надходження до місцевих бюджетів, що контролюються податковою інспекцією, складуть - 26,9 млн. грн. (105% до 2011 року), у тому числі: податки з доходів фізичних осіб - 20,9 млн. грн. (107%), плата за землю - 3,6 млн. грн. (101%), єдиний податок на підприємницьку діяльність - 0,4 млн. грн. (51%), плата за користування надрами - 27,0 тис. грн. (102,3%), плата за ліцензії на певні види діяльності - 0,2 млн. грн. (105%).
В галузі охорони
здоров’я заплановано: - збільшити питому вагу послуг первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини; - знизити загальний коефіцієнт дитячої смертності на 0,5%, рівень захворюваності та смертності населення на туберкульоз на 1%, поліпшити якість лікування хворих на туберкульоз; - забезпечити на 100% препаратами хворих на ВІЛ-інфекцію, які отримують антиретровірусну терапію; - зберегти тенденцію зниження захворюваності на інфаркт міокарду, на мозкові інсульти, зменшити ускладнення цукрового діабету; - підвищити рівень виявлення злоякісних новоутворень на ранніх стадіях при профілактичних оглядах на 15%, знизити смертність від онкологічних захворювань; - продовжити роботи по ремонту медичних закладів району, зокрема інфекційного, терапевтичного відділень ЦРЛ, поліклініки.
В галузі освіти
заплановано: - розпочати оптимізацію мережі загальноосвітніх навчальних закладів району шляхом утворення Червоненського освітнього округу; - провести оптимізацію роботи позашкільних навчальних закладів з метою підвищення якості їх діяльності; - провести реконструкцію покрівлі приміщення Новоівницької ЗОШ І-ІІІ ступенів (І черга); - замінити пічне опалення в Степківській загальноосвітній школі; - замінити пічне опалення в корпусі № 2 Нехворощанської загальноосвітньої школи; - відкрити дитячі садки в селах Іванків та Зарубинці; - завершити комп’ютеризацію та підключення до мережі Інтернет всіх загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.
В галузі культури
заплановано: - провести капітальний ремонт приміщень районного кінотеатру, районної бібліотеки для дітей; - провести інвентаризацію та паспортизацію об’єктів культурної спадщини; - провести ремонт приміщень закладів культури в селах Гальчин, Гарапівка, Стара Котельня, Яроповичі.
В галузі молодіжної та сімейної політики
заплановано: - забезпечити у повному обсязі оздоровлення та літній відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки; - активізувати роботу по влаштуванню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в прийомні сім’ї; - забезпечити постійний соціальний супровід всіх сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, матерів, які мають намір відмовитись від новонародженої дитини, неповнолітніх, які звільнились з місць позбавлення волі; - забезпечити постійний соціальний патронаж багатодітних сімей, а також при потребі - сімей опікунів, піклувальників, усиновителів; - підвищити ефективність роботи дитячо-юнацької спортивної школи, забезпечити її сучасним спортивним інвентарем та обладнанням; - підготувати 6 спортсменів першого дорослого розряду;
- охопити заняттями у дитячо-юнацькій спортивній школі не менше 10% від загальної кількості дітей та підлітків віком 6-18 років, які проживають на території району.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 10.01.2012 |Голосов: 0
У 2012 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з таких предметів: 15.05. - хімія; 17.05. - російська мова; 19.05. - географія; 21.05., 22.05. - математика; 24.05. - всесвітня історія; 26.05. - іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська); 28.05., 29.05. - українська мова та література; 31.05., 01.06. - історія України; 05.06. - фізика; 07.06. - біологія. Обов’язковим для всіх вступників до вищих навчальних закладів у 2012 році є ЗНО з української мови та літератури. Особа, яка зареєструвалась для проходження ЗНО, має право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів. Реєстрація осіб, які виявили бажання пройти ЗНО у 2012 р., триває з 1 січня до 20 лютого 2012 р. Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 3 листопада 2011 року № 1254 затверджено порядок реєстрації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє оцінювання. Детальна інформація розміщена на веб-сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (сайт - www. vintest.org.ua, e-mail - vintest@ukr.net, гаряча лінія - (0432) 65-65-35, Skype-ім’я - vintest.org.ua). Поштова адреса: Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти, вул. Київська, 46, м. Вінниця. Телефон для довідок у відділі освіти Андрушівської райдержадміністрації - 2-15-32.
 
Світлана СОСЛОВСЬКА,
начальник відділу освіти
райдержадміністрації