ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.236.152.203
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:06

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Березень » 14
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 14.03.2012 |Голосов: 0

Червоне
На загальних зборах громадян у Червоному звітував про роботу селищний голова Ящук Ю. В., який, зокрема, сказав, що минулого року чимало було зроблено по ремонту дитячого садка, благоустрою та санітарній очистці селища, соціальному захисту різних верств населення. Зокрема, 87 громадянам було надано матеріальну допомогу на суму 33180 грн., проведено ремонт великого залу спорткомплексу. Працює на території ради ПАТ «Червонський цукровик», ДП «Червоненський завод продтоварів», які надають посильну допомогу в утриманні соціальної сфери селища. Ящук Ю. В. поділився з односельцями планами щодо запровадження альтернативного опалення в дитячих дошкільних закладах, проведення опалення в спорткомплексі, заміни пам’ятника загиблим воїнам в центрі селища тощо. На зборах з інформацією виступив дільничний інспектор Яковчук В. М. Директор КП «Червоненський селищний ринок» Журбіцький О. С. інформував про роботу підприємства і запропонував жителям Червоного укласти договори на вивіз сміття з домоволодінь громадян та членів об’єднання співвласників багатоповерхових будинків «Єдина родина». Зав. ветдільницею Ковальчук О. М. доповів про загрозливі хвороби тварин і птиці та роз’яснив методи їх профілактики. Жителі у своїх виступах говорили про наболіле. Прихожани православної церкви святого Миколая запропонували перенести роботу селищного ринку з неділі на суботу. Йшла мова про прийом громадян профільними лікарями ЦРЛ, говорили про необхідність проведення капітального ремонту приміщення філії школи мистецтв. Жителі селища порушували питання благоустрою території населеного пункту, ремонту будинку культури ПАТ «Червонський цукровик». На загальних зборах громадян виступив голова районної ради Мельник О. В., який відмітив злагоджену роботу колективу селищної ради та її депутатського корпусу, які мають підтримку громади селища. Кирилюк О. В., директор ПАТ «Червонський цукровик», у своєму виступі наголосив, що підприємство буде надавати посильну допомогу територіальній громаді у проведенні робіт з благоустрою, зокрема в ремонті дороги по вулиці Залізничній. Олег Васильович подякував громадянам селища за підтримку на виборах до районної ради. На завершення перед учасниками зібрання виступили з концертом місцеві аматори.
 
Галина Козиренко,
секретар селищної ради
 

Малі Мошківці
 
Нещодавно відбулися збори громадян села Малі Мошківці, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Б. В. Мазур та заступник голови районної ради В. Б. Шпаківський. Із звітом про роботу сільської ради за минулий рік виступив сільський голова А. І. Шелепа. Зокрема, він зауважив, що хоч і було скрутно з коштами, але впорядкували сільське кладовище, відремонтували приміщення сільської ради, клубу, навели порядок на вулицях, спиляли старі дерева в парку. Не стояли осторонь проблем малозабезпечених односельців - надавали їм матеріальну допомогу. Дільничний інспектор В. М. Яковчук увагу присутніх зосередив на профілактиці правопорушень, зокрема, закликав батьків серйозніше займатися вихованням дітей, слідкувати, аби ті не приходили пізно додому. Перед учасниками зборів виступили лісник О. П. Громчак, голова ветеранської ради З. Ф. Перчук. Останній вів мову про збір коштів за використання пасовиська, говорив про посадку лісу, освітлення сільських вулиць, наведення санітарного стану біля магазину, порядку при одержанні зерна за орендовані паї. Сельчан хвилювали питання оплати за реалізоване молоко з приватних господарств, використання земель запасу, проблеми, що виникли із забезпеченням жителів села питною водою. Виступив перед мошківчанами і голова райдержадміністрації Б. В Мазур, який розповів про стан соціально-економічного розвитку району, дав вичерпні відповіді на запитання. Його виступ поступово переріс у невимушену розмову з людьми. На зборах було обрано новий склад громадських організацій.
 
Василь Гребенюк
с. Малі Мошківці.