ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.235.42.157
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:47

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Березень » 31
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 31.03.2012 |Голосов: 0
Кожна людина сама собі прокладає життєву дорогу, намагається достойно пройти нею, як кажуть в народі: «Скільки кому відведено долею». На жаль, доля не завжди дарує тільки прекрасне. Іноді людина втрачає здоров’я, а разом з ним можливість здійснити надії, повноцінно реалізувати себе. Так трапилося і з нашою родиною - з трьох дітей, що нам подарувала доля, двоє з дитинства хворіють на цукровий діабет І типу з важкою формою перебігу та інсулінозалежністю, а відтак, є інвалідами ІІ групи. При такому захворюванні постійно потрібно контролювали рівень глюкози в крові, мати глюкометри, які самостійно придбати ми не мали можливості, бо коштують вони чималі гроші. В наш складний час здоровій людині важко знайти роботу, а що вже казати про хвору... Мізерної пенсії за інвалідністю, що отримують сини, не вистачає навіть на лікування. В січні цього року ми звернулися до народного депутата України, голови політичної партії Українська платформа «Собор» Жебрівського П. І. з проханням допомогти у вирішенні нашої проблеми. І ось 20 березня сини отримали такі довгоочікувані глюкометри. Дуже дякуємо Вам, Павле Іановичу, за людяність, співчуття і небайдужість до людей та їх проблем.
 
З повагою
родина Макаревичів
м. Андрушівка
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 31.03.2012 |Голосов: 0
Коли на порозі будинку літньої жительки с.Тарасівки Андрушівського району з’явилися троє гамірливих жінок та дитина, господарка навіть розгубилася. Та й було від чого. Адже візитерки наперебій одна одній почали пропонувати пенсіонерці придбати у них килими за помірними цінами.
Поки одна розповідала про свій товар, інша штурхала господарку з другого боку, аби та зглянулася на запропоноване нею. А з-за спини обох торговок вже визирала третя, яка переконувала, що має найоригінальніший і дуже цінний килим. І так вони затуркали голову бідній господарці, що та й не вгледіла, як хтось таки пробрався до її будинку.
Ледь відкараскавшись від нав’язливих пропозицій та вмовлянь, пенсіонерка поспіхом закрила двері свого будинку, а торговки, щось голосно гелгочучи, пішли геть з подвір’я домогосподарства.
Оговтавшись за якусь мить та відчуваючи щось недобре, літня господарка кинулася перевіряти в одній з кімнат будинку схованку, де зберігала грошові заощадження. Проте всі 22 тисячі гривень, які жінка тривалий час потроху відкладала, безслідно зникли. Зрозумівши, що її надурили, жертва шахрайок зателефонувала до міліції.
Зазвичай, розкрити такого роду злочини та затримати шахраїв – справа доволі важка, адже, як правило, жертви не запам’ятовують прикмет своїх кривдників. А ті, в свою чергу, після чергової шахрайської оборудки чимскоріше накивають п’ятами подалі від місця скоєння злочину. Проте цього разу не пощастило таки аферистам. Далеко втекти їм не вдалося.
В Андрушівському районі були затримані два автомобілі, «Москвич» і ВАЗ-2106, в яких знаходилося 9 осіб. Серед них чоловіки та жінки різного віку. Під час огляду правоохоронці вилучили у них ту саму суму грошей, яка зникла у мешканки с.Тарасівки. А сама вона впізнала серед затриманих тих торговок, які завітали до її подвір’я під приводом продажу килимів.
За таких обставин усіх затриманих було доставлено до райвідділку міліції, де встановлено, що всі вони є жителями Запоріжжя. А ось що їх привело на Житомирщину, а також чи причетні затримані до низки інших подібних злочинів, учинених на території нашої області, наразі з’ясовують працівники міліції.
Шановні громадяни! Якщо ви стали жертвою шахраїв і на наведених вище фотографіях упізнаєте когось зі своїх кривдників, повідомте про це до найближчого відділу міліції особисто чи за номером телефону (04136) 2-18-61 або 102.
Ольга Номерчук,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області