ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.236.18.23
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 04:57

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Березень » 24
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 24.03.2012 |Голосов: 0
24 березня в наш район понаїжджало чимало перевіряючих структур (податкова міліція, працівники Андрушівського РВ УМВС, і багато інших працівників перевіряючих органів області, а може й Києва у схожих формах «Беркуту». Метою цього так би мовити заходу, як правило і по нотках закону було відпрацювання в питаннях організованої злочинності – продаж наркотиків, зброї, самогону (іншого незаконного ). Треба ж якось поповнювати бюджет. За рахунок кого? За рахунок приватного сектору, з якого можна завжди щось «надоїти». А в приватному секторі завжди є до чого «доколупатись». То провід в прасці короткий, то болт малий.
За неофіційною інформацією кількість людей, що приїхала «у погонах» становила майже 60 чоловік.
Практично весь «базар» на автостанції миттєво зник, як його і не було. Всі місцеві магазини, практично не працювали за виключенням декількох, де можна було б хоча придбати окраєць хліба. Андрушівка в ці дні наче «вимерла». Такої добротної «прочистки» давно ніхто не пам’ятає.
Безумовно, порядок повинен бути в демократичному суспільстві, і необхідно дотримуватись чинного законодавства України – платити податки, інші обов’язкові платежі. Скажіть будь-ласка, а де ви були в той час(перевіряючі органи) коли декілька років поспіль люди займаються незаконною підприємницькою діяльністю? Ви поїхали, а вони залишились. Але такими «добротними підходами» не збудуєш перспективного суспільства. Можна було б за такі гроші, які платить сьогодні приватний підприємець в казну «бігати за ним і підносити хвоста» іншим державним структурам, що косять непогану копійку, а потім наліво й направо – що не зоглядишся як кошти бог зна куди поділись.
 
Кондратій Вернигора.
Власна інформація.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 24.03.2012 |Голосов: 0

Двоє жителів Андрушівського району Житомирщини суботнього дня вирішили провести час у лісі, на свіжому повітрі. Втім, нічого особливого для нашого краю у цьому й немає. Хіба що тільки те, що для гарного відпочинку парубки прихопили з собою близько двох стаканів марихуани. Втім завадили такому їх дозвіллю бійці спецпідрозділу «Беркут», які входили до складу мобільних груп по профілактичному відпрацюванню території району.

Як розповів командир взводу роти міліції особливого призначення при УМВС Юрій Пушкарук, любителів зелених насаджень, і в прямому, і переносному сенсі, бійці помітили у лісовому масиві, патрулюючи одну з вулиць на околиці райцентру. Увагу міліціонерів привернув той факт, що забачивши патрульний автомобіль, хлопці заметушились і щось терміново викинули подалі від себе. Як згодом з’ясувалось, в обох було що приховувати від сторонніх очей.

Наблизившись до парубків, правоохоронці поцікавились метою ранкового відвідування лісу, на що скільки-небудь вмотивованої відповіді не отримали. На наступне запитання про наявність при собі заборонених предметів, обоє «лісовиків» взагалі відмовчувались. Така невпевнена поведінка та ще специфічний запах, який супроводжує вживання певної групи наркотичних засобів, переконали міліціонерів провести поверхневий огляд. І, як виявилося, недарма. У кишені одного з чоловіків було виявлено паперовий згорток з характерною сировиною, за зовнішніми ознаками дуже схожою до марихуани.

Ще один такий же пакунок знайшовся у мопеді, на якому хлопці приїхали до лісу. Належить транспортний засіб іншому учаснику дуету.

Уже після приїзду слідчо-оперативної групи Андрушівського РВ УМВС України в Житомирській області затриманні таки спромоглися пояснити свою зустріч.

- Я зателефонував другу, ми збиралися відпочити на природі. Зустрілись, пригостив його «травою», покурили. – Розповідає один із затриманих.

Як з’ясувалось, саме недопалку дурманячої цигарки й намагалися позбутися чоловіки, забачивши патруль «Беркуту». Втім вилучених згодом в обох парубків близько 40 грам марихуани вистачило б, щонайменше, на півроку такого небезпечного для здоров’я відпочинку. Тож працівники міліції задокументували всі обставини та доставили затриманих до Андрушівського райвідділу, а небезпечну сировину вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

У домогосподарстві іншого жителя одного з сіл району, розповів начальник Андрушівського РВ УМВС Володимир Бенедюк, працівники міліції у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання також виявили незаконне зберігання наркотиків. У підсобному приміщенні оперативники знайшли закопаний пакунок з подрібненою рослинною масою, а у самому будинку – пристрій для вживання наркотичних засобів. І навіть гість господаря приніс з собою зілля, за його словами петрушку, аби полікувати зуби. Втім ззовні вона більше схожа на коноплі. Нині це з’ясовують експерти, а сам підозрюваний розповідає, що він не наркоман, а так, задля розваги, покурює.

Після проведення відповідних перевірок та експертних досліджень буде прийнято рішення щодо відповідальності чоловіка за такі забавки. До речі, у нього уже є сумний досвід відбування кримінального покарання.

Загалом же, працівники міліції констатують, що проведення профілактичних заходів має позитивний результат у попередженні вчинення злочинів та правопорушень, а відтак триватимуть вони і надалі.

Алла Ващенко,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області