ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.220.245.254
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 03:42

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Жовтень » 17 » Кожен день позначений добрими справами

Кожен день позначений добрими справами

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
     Осінь щедро розсипає навколо золотий багрянець. Підсумовують свою роботу аграрії, радіючи зібраним збіжжям, овочами, картоплею та вибудовуючи плани на наступний рік. Вже й зазеленіла озимина. Добре, що морози не поспішають - отже, добре закріпиться в ґрунті, подаючи надію на гарний врожай наступного року. Завершується ще один рік - нелегкий, але цікавий, який відкрив непогані перспективи перед кожним з нас.
   Останнім часом мені часто доводиться зустрічатися з першим заступником голови обласної державної адміністрації М. М. Олещенком, якого добре пам’ятають жителі нашого району. У 2003-2005 роках він працював головою Андрушівської районної державної адміністрації. Його ідеї, плани, ентузіазм, людяність пам’ятають у кожному населеному пункті. Чи ж можуть забути міньківчани 2004 рік, коли було зроблено реконструкцію та капітальний ремонт приміщення колишньої контори колгоспу і переселено туди місцеву школу. А приміщення, в якому понад півстоліття навчалася місцева дітвора, передали прихожанам. В центрі Андрушівки, де був пустир, з ініціативи Миколи Миколайовича облаштували міні-парк і встановили там паркову скульптуру Кобзаря. В той час було розпочато капітальний ремонт Андрушівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1. А потім на довгі чотири роки роботи призупинили. І лише наприкінці 2008 -ого в приміщенні школи замінили вікна на склопакети. І цей перелік добрих справ можна продовжувати. За останні п’ять місяців, відколи М. М. Олещенко займає посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації, він робить все, щоб намічені в Андрушівському районі плани довести до логічного завершення. Саме про це я вела мову з Миколою Миколайовичем ОЛЕЩЕНКОМ, який нещодавно побував у нашому районі з робочим візитом.
- Миколо Миколайовичу, читачам нашої газети цікаво дізнатися про те, як склалося Ваше життя після 2004 року?
- Знаєте, навіть сьогодні боляче згадувати той період, коли я і мої колеги залишилися без роботи. Тому тривалий час, безперечно, був безробітним. Згодом працював у апараті обласної організації Народної Партії. У 2006 році мене обрали депутатом Житомирської обласної ради, обіймав посаду начальника головного управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації. Пізніше депутати обрали мене заступником голови обласної ради. Саме тоді намагався реалізувати свої плани щодо підняття престижу області в аграрній галузі. Я робив аналіз діяльності кожного району, вивчав можливості, кадровий потенціал.
- Скажіть, чи свідчать Ваші робочі візити в наш район про намір допомогти Андрушівщині реалізувати раніше прийняті Програми?
- Хочу сказати, що робочі візити - це мій стиль роботи. Я повинен побачити все на власні очі, зустрітися з керівниками, вивчити проблеми, по можливості допомогти. На Андрушівщині я ціную ентузіазм і оперативність керівників. Ми вже маємо позитивні напрацювання в галузі культури та освіти. Білецька Г. І. розпочала капітальний ремонт приміщення колишнього кінотеатру, куди переселиться школа мистецтв. Чимало робиться в галузі освіти. Начальник відділу Сословська С. І. основні зусилля спрямовує на завершення капітального ремонту приміщення міської школи № 1, яке є пам’яткою архітектури епохи неоренесансу ІІ половини ХІХ століття.
- Миколо Миколайовичу, а які плани щодо подальшої газифікації наших сіл?
- Питання газифікації Волиці практично вирішено. Вже в наступному році прокладатимуть газопровід до села. На черзі - Степок. І сільська громада, і керівник місцевого господарства зацікавлені у якнайшвидшому проведенні комплексу необхідних по газифікації робіт. Я завжди охоче допомагаю тим, хто хоче працювати і добитися результату. Тим більше, коли йдеться про поліпшення добробуту наших людей. На черзі у моїх планах - сприяти газифікації Яропович.
- Для нашого району завжди були проблемою якісні дороги. Їх невчасно ремонтують, підсипають, грейдерують. Мені відомо, що Ви особисто координуєте хід ремонту шляхів на Андрушівщині.
- В якійсь мірі це так. Я допоміг голові райдержадміністрації Мазуру Б. В. вирішити питання придбання необхідної кількості матеріалів для ремонту під’їзних доріг. Роботи тривають. Про це нещодавно йшла мова на сторінках вашого видання. А я хочу сказати, що найближчим часом планується побудувати об’їзну дорогу через Волицю. Існуюча є вкрай небезпечною для пішоходів, тут трапляється дуже багато ДТП.
- Не можу не запитати про очисні споруди каналізації в Андрушівці. Коли розпочнеться їх будівництво?
- Міський голова Сушко М. Г. спільно з КП «Комсервіс» зробили немало в цьому напрямку. Для проведення комплексу будівельних робіт потрібні немалі кошти - понад мільйон гривень. Саме над тим, щоб їх виділили, я зараз і працюю.
- Дякую за розмову.
Бесіду вела
Марія ОЛЕКСЮК.

Теги к статье:

М.М. Олещенко
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]