ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.204.181.19
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 03:05

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Вересень » 06
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 06.09.2010 |Голосов: 0
В господарствах району продовжують збирати вирощений урожай. Станом на 6 вересня у ПОСП «Надія» с. Зарубинці приступили до збирання зернової кукурудзи, яку вже впорано на 20-гектарній площі. Середня урожайність становить 60 ц/га. У ТОВ СП «Спіка» с. Глинівці збирають соняшник. Омолочено 60 гектарів і намолочено 70 тонн при урожайності 12 ц/га. У ПСП АФ «Світанок» розпочали копати цукровий буряк. Із 72 гектарів зібрали 930 тонн солодких коренів. На ВАТ "Червонський цукровик” завезено господарствами Бердичівського та Андрушівського районів близько 6 тисяч тонн цукрової сировини. Поряд із збиранням нинішнього урожаю хлібороби дбають про майбутній. На 10 тисячах гектарів підготовлено грунт під посів озимих, придбано мінеральні добрива та протравники. Погодні умови не дали можливості в повному обсязі засіяти заплановані площі озимого ріпаку. Лише 7 господарств заробили його в грунт на площі 1620 га. З 5 по 25 вересня - оптимальні строки для посіву озимих. Господарства прогнозують посіяти озимину на площі 9,5 тис. га., з них озимої пшениці 8640 га, 400 га озимого ячменю та 460 га жита. На сьогодні СТОВ «Старокотельнянське» та ПП «Яромир» посіяли відповідно 50 та 40 гектарів жита на зерно. СТОВ «Добробут» та СТОВ «Хлібороб» посіяли озимину на зелений корм. Недопустимо сіяти озимі зернові після 5 жовтня - це завідомо «гарантований» недобір урожаю, тому що озимина повинна на протязі 50 днів до закінчення вегетації пройти визначений етап розвитку і завершити вегетацію з 3-4 розвиненими листочками. Турбує стан із забезпеченням насінням. Засипане зерно - це ще не насіння. Сільськогосподарськими підприємствами підготовлено до посіву 2,1 тис. тонн насіння, що становить 91 відсоток до потреби. А такі господарства, як ПОСП «Колос», СТОВ «Хлібороб», ВАТ «Андрушівське», СФГ «Шателюк» ще до цього часу не подали на аналіз насіння. Досить складною залишається ситуація із заготівлею кормів для зимівлі громадського тваринництва. Сільгосппідприємствами заготовлено лише 54 відсотки сіна, 64 - сінажу, трохи більш як 100% маємо соломи. Тому зараз необхідно докласти максимум зусиль для збирання кукурудзи на силос і заготовити його в межах 24,0 тис. тонн. Проте такі господарства як ТОВ «Аларіт Трейд» та СФГ «Шателюк» ще не приступили до збирання силосної кукурудзи. Хочу ще раз наголосити - роботи в осінньому комплексі надто багато, що вимагає високої організованості і дисципліни, виваженості у прийнятті важливих рішень, а найголовніше - високої відповідальності. Це дасть можливість вчасно впоратись як і з завершенням збирання вирощеного врожаю, так і з проведенням посіву озимих.
 
Наталія Лисюк,
начальник відділу організації виробництва,
переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 05.09.2010 |Голосов: 0
В області за 8 місяців 2010 року виникло 1440 пожеж, 61 особа загинула, з них 4 дітей, 23 травмовано. У Андрушівському районі станом на 1 вересня виникла 51 пожежа, що на 3 пожежі більше, ніж за аналогічний період минулого року. На пожежах загинула 1 людина. В основному пожежі виникли у житловому секторі. 1 серпня згоріла копиця сіна в громадянки с. Нехворощ. 2 серпня від необережного поводження з вогнем повністю згорів дах господарської споруди в громадянина смт. Червоне. 7 серпня два рази рятувальники виїжджали на гасіння пожеж, які сталися в лісовому масиві с. Котівка та в громадянина с. Забара. 11 серпня внаслідок нехтування правилами пожежної безпеки сталася пожежа в господарській споруді громадянина м. Андрушівка. 16 серпня внаслідок пожежі в громадянина з Андрушівки повністю згоріло сіно. 18 серпня в с. Корчмище сталася пожежа в господарській споруді. Дах споруди 5х6 м. повністю згорів. 20 серпня працівники ППЧ-42 смт. Червоне виїжджали на гасіння стихійного смітника у с. Малі Мошківці. 24 серпня внаслідок пожежі без п’яти тонн сіна залишився господар с. Городківка. 27 серпня від короткого замикання електромережі в громадянина з с. Волосів повністю згоріла господарська споруда, 1 тонна сіна та 4 м3 дров. 30 серпня від необережного поводження з вогнем сторонньої особи згорів дах конюшні колишнього господарства в с. Крилівка розміром 10х80м.
 
Служба пожежного нагляду
Андрушівського районного відділу ГУ МНС України
в Житомирській області закликає всіх повсякчас
неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки!