ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.235.42.157
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 07:16

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Вересень » 03
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 03.09.2010 |Голосов: 0
У Волицькій сільській раді - на засіданні виконавчого комітету ради заслухано та обговорено питання підготовки закладів соціально-культурної сфери до робота в осінньо-зимовий період та роботу ради зі зверненнями громадян; - обстежено умови проживання та виховання дітей у багатодітній сім’ї Яциків. Направлено документи на присвоєння Марії Іванівні почесного звання «Мати-героїня».
У Забарській сільській раді - відреагували на критику в районній газеті від 13.08.2010 р. та завершили ремонт приміщення школи, розпочали поточні ремонти приміщень ФАПу, дошкільного закладу, із сільського бюджету виділено 3600 грн. на заміну огорожі навколо дитячого садочка; - члени виконкому на черговому засіданні вирішували питання організації призову громадян на строкову військову службу та відзначення Міжнародного дня людей похилого віку.
У Маломошківецькій сільській раді - відбувся тематичний вечір "Українській державності - 19”; - проведено рейд з вивчення умов проживання та виховання дітей у багатодітних сім’ях.
У Новокотельнянській сільській раді - завершується подвірний обхід громадян з метою обстеження матеріально-побутових умов проживання жителів територіальної громади і роз’яснення спрощеного порядку призначення житлових субсидій.
У Павелківській сільській раді - спільно дбають про поповнення сільського бюджету. На даний час 95% земельного податку з фізичних осіб надійшло на рахунок сільської ради; - у нове вбрання "вдягли” відремонтовану силами працівників культури сцену Гарапівського клубу. Незабаром розпочнуть ремонт вестибюлю, матеріали для цього на суму 4,5 тис. грн. вже завезені; - силами жителів громади, які залучаються до громадських робіт, ведеться поточний ремонт Павелківського ФАПу, на придбання будівельних матеріалів виділено 4 тис. грн. із сільського бюджету.
У Яроповицькій сільській раді - розпочато роботи по заміні покрівлі на будинку культури, на що виділено із сільського бюджету 13,1 тис. грн.
 
Матеріали підготувала
Т. В. Ломберг,
начальник організаційного відділу районної ради.
Тел.: 2-18-50.