ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 18.222.125.171
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 23.04.2024 12:15

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2011 » Серпень » 19 » Шановні жителі Андрушівщини!

Шановні жителі Андрушівщини!

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 23.04.2024
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення великого національного свята - Дня Незалежності України. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію українського народу. Це висока честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, як житимуть наші діти, онуки й правнуки, якою бути нашій державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові, крові наших предків. Упевнений у кращому завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим свідоміше ми працюватимемо сьогодні на благо Вітчизни і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста, села, району та своєї України. Всупереч існуючим труднощам, можемо констатувати позитивні зміни в економіці, соціальній та гуманітарній сферах району. Зокрема, протягом першого півріччя 2011 року, порівняно з відповідним періодом минулого, зросли обсяги промислового виробництва на 11%, роздрібного товарообороту - на 1,1%, реалізації платних послуг - на 0,2%, валової продукції сільського господарства - до 8,1 млн. грн. Стабілізувалась чисельність поголів’я ВРХ і свиней. Реалізовано промислової продукції в діючих цінах на 98% або на 85,2 млн. грн. більше. Збільшився обсяг капітальних інвестицій на 17%. Надходження до загального фонду бюджету району зросли на 6,4%, або на 0,5 млн. грн. Фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування за видами економічної діяльності протягом січня-квітня поточного року склав 3,5 млн. грн. прибутку. Покращилися соціальні показники. Рівень середньомісячної заробітної плати зріс на 52,5% і склав 1925 грн. Заборгованість з виплати зарплати відсутня. Середній розмір пенсії на 1 липня 2011 року склав 990 грн., що на 8,4% більше торішнього. Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг за січень-травень склав 109,1%. На потреби охорони здоров’я жителів району використано на 23,5% більше коштів. Проводиться значна робота по зміцненню матеріальної бази закладів освіти і культури. Не залишаємо поза увагою соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності. Є добрі результати у фізичній культурі і спорті. Сподіваюся, що в недалекому майбутньому українські родини стануть багатими і щасливими, бо в кожній домівці поселяться добро, достаток, мир. Я щиро вірю у щедру долю всіх жителів району, подальші успіхи в справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Згадаймо задушевні слова Володимира Сосюри: Любіть Україну у сні й наяву, Вишневу свою Україну, Красу її, вічно живу і нову, І мову її солов’їну. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Зі святом Вас, дорогі земляки!
 
Борис Мазур,
голова Андрушівської районної державної адміністрації

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]