ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.210.237.223
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 16:39

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Грудень » 06
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 05.12.2012 |Голосов: 0
Я твердо переконаний, що це саме так. І коли зі мною погоджується все більша кількість наших сельчан, я впевнений, що ми робимо спільну справу, коли благоустроюємо свою Нехворощ. Не буває жодного засідання виконкому чи сесії, щоб не говорили про дальший розвиток соціальної сфери та благоустрій.
Місцевий бюджет - наша сільська казна. Є в ній гроші - діло йде на лад. Основні надходження - від податків. Якби в нас працювало більше підприємців, то й бюджет багатшав би. Вагому частку його складає податок за 230 гектарів земель запасу, які здані в оренду. В цьому році ми зробили переоцінку всіх земель, в тому числі і тих, що є в користуванні громади, - отож збільшилися суми податків з них. Відтак за 115 тисяч гривень з місцевого бюджету ми змогли зробити опалення в другому корпусі школи, також замінили вікна на металопластикові. У весняно-літній період провели ряд благоустрій- них робіт: впорядкували територію кладовища, обгородили його, розбили і заклали парк біля церкви, обгородили територію клубу і дитячого садка. Всього поставили 1000 погонних метрів тину. Деревину шукали самотужки - зрізали старі дерева, виготовили штахети і таким чином вирішили проблему. Хочу подякувати за співпрацю районному центру зайнятості. Згідно укладеного договору з квітня по серпень четверо робітників, що стоять на обліку в РЦЗ, добросовісно працювали в нас на благоустрійних роботах, виконавши таких на суму понад 20 тисяч гривень. Відтак покрасивішали наші вулиці і центр села. Добре, що живемо ми близько до райцентру - туди люди доїжджають на роботу. А повернувшись додому, хочуть, щоб у їх будинках було комфортно. У свій час Нехворощ ми газифікували - голубе паливо мають 70 відсотків дворів. Встановлено нову телефонну станцію на 232 номери. Соціальна проблема для нас, як і для всіх селян, одна - старіє село. Нехворощ свою ми не відносимо до неперспективних, а все ж на сьогодні маємо 100 порожніх хат. Всі раділи б новосіллям, але будівництво нині дороге - люди ремонтують наявне житло, добудовують, реставровують. Життя щораз ставить нові проблеми, а в нас ще є й старі, невирішені. Найперша - прокласти по селу водогін. Маємо дві свердловини, зроблено аналіз води, в стадії завершення вся документація. Треба створити кооператив, який би активно взявся за роботу. Сподіваюся, що наступного року ми цю проблему вирішимо. Непроста це робота - очолювати сільську територіальну громаду. З цим погодяться всі мої колеги. Молодим важче, тим більше в наш такий непростий час. Я, наприклад, головую вже п’яте скликання, але не можу сказати, що все знаю і вмію. Я не проти перейняти чийсь досвід, щоб моїм односельцям жилося краще. В цьому році мене нагородили Грамотою Верховної Ради України. Я вважаю, що це визнання старань не лише моїх, а й всієї громади.
 
Василь Гетьман,
Нехворощанський сільський голова,
ветеран місцевого самоврядування