ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.238.57.9
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 21:06

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Лютий » 02
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.02.2011 |Голосов: 0
Серед найголовніших освітніх завдань держава визначає розвиток творчих здібностей особистості, створення умов для самореалізації обдарованих дітей та молоді.
У зв’язку з цим в жовтні 2010 року були проведені шкільні, а в листопаді-грудні - районні олімпіади з української мови та літератури, зарубіжної літератури, математики, інформатики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, правознавства, іноземних мов, трудового навчання, екології та астрономії. В шкільних олімпіадах взяли участь 2206 школярів, в районних - 1128. Переважна частина учасників справилась з більшістю запропонованих завдань, виявила глибокі знання теоретичного матеріалу, показала вміння застосовувати їх на практиці в стандартних і нестандартних умовах. Результати проведених олімпіад засвідчили належний рівень роботи з обдарованими, здібними дітьми в Андрушівській гімназії, учні якої в особистому заліку вибороли 56 призових місць, Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (27 призових місць), Гальчинської ЗОШ І-ІІІ ст. (16), Червоненської ЗОШ І-ІІІ ст. (11). Учні Бровківської та Городківської ЗОШ І-ІІІ ст. здобули в районних олімпіадах по 10 призових місць, Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ст. - 7, Старокотельнянської гімназії - 5, Антопільської ЗОШ І-ІІ ст., Новоівницької та Павелківської ЗОШ І-ІІІ ст. - по 2, Глинівецької, Зарубинецької, Івницької, Яроповицької ЗОШ І-ІІІ ст., Волицької, Любимівської, Міньківецької ЗОШ І-ІІ ст. - по одному призовому місцю. Загальнокомандні призові місця шкіл розподілилися так: серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ст. І місце виборола Крилівська школа, ІІ-ІІІ місця поділили Антопільська та Волицька школи; серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст. І місце посіла Андрушівська гімназія, II - Андрушівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, III - Червоненська ЗОШ. В січні 2011 року розпочалися і триватимуть до березня обласні предметні олімпіади. Дуже приємно, що серед учнів, які захищали честь нашого району на обласному етапі олімпіад, вже є переможці та призери. Це учні Бровківської ЗОШ І-ІІІ ст. Тартасюк Світлана (диплом І ступеня на обласній олімпіаді з історії, вчитель Закусило Л. В.) та Соловей Вікторія (диплом III ступеня на обласній олімпіаді з української мови та літератури, Кожедуб Л. Л.). Учень Андрушівської гімназії Корнієнко Микола (диплом ІІІ ступеня на обласній олімпіаді з історії, вчитель Борисова Л. В.), учениця Старокотельнянської гімназії Бабюк Дарина (диплом II ступеня на обласній олімпіаді з української мови та літератури, вчитель Хоменко М. І.). Ми вітаємо переможців і призерів олімпіад з основ наук та їх вчителів, а учасникам майбутніх обласних олімпіад бажаємо успішно розкрити свої здібності і вибороти якнайбільше призових місць.
 
Світлана Сословська,
начальник відділу освіти.