ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 18.117.183.172
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 11:34

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Липень » 08
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 07.07.2010 |Голосов: 0
За словником С. Ожегова музей - це установа, яка займається зібранням, вивченням, зберіганням і експонуванням предметів-пам’яток історії, матеріальної і духовної культури, а також освітянської та популістської діяльності. В цих культурних, наукових закладах ретельно зберігається пам’ять про людей, тварин, про речі і події.
 
Наприклад, в німецькому місті Вальєроде створений музей пташиних кліток, художнього скла - у Львові, метеликів - в Інституті ботаніки м. Києва, пожежної техніки - теж в столиці нашої держави, українського козацтва - в Одесі, музей хліба - на Дніпропетровщині. Створюється музей підводників в Херсоні ... В Червоненській ЗОШ І-ІІІ ст. уже понад 20 років існує історико-краєзнавчий музей, який в 2004 році Міністерством освіти України визнаний зразковим. Він був заснований з ініціативи О. В. Сторожука - колишнього директора цього навчального закладу при сприянні вчителів історії Г. І. Сабодаш, М. Г. Протас, А. М. Пишняк, В. С. Бачинського. Вони провели титанічну пошукову роботу, зібрали велику кількість експонатів, налагодили зв’язки з воїнами-визволителями селища, уточнили списки полеглих в боях за Червоне. Завдяки цій роботі встановили, що наймолодшим солдатом, який героїчно загинув в боях за наше селище, був Григорій Аркадійович М’якушев, якому 29 грудня 1943-го виповнилося 19, а 30-го його скосила ворожа куля. Матеріали музею використовували учні, котрі брали участь в конкурсі «Що я знаю про Перемогу», оголошеному районною радою ветеранів. Діти із задоволенням вивчають історію свого краю, цікавляться життям тих, хто в свій час творив її. Отож подібні матеріали можна знайти саме в музеї, де ознайомлять з надбанням духовних скарбниць, проведуть цікаві екскурсії юні екскурсоводи Анатолій Лабунець, Юлія Панова, Марина Богайчук. В цьому році учні брали участь в обласному конкурсі "Шляхами війни”, використавши місцевий матеріал про ветеранів Великої Вітчизняної війни Дубровського П. Г. та Коваля Л. П. Про музей можна говорити багато, але найголовніше - він діє, поповнюється експонатами, його відвідують школярі, жителі селища, гості, які проявляють неабиякий інтерес до історії селища, цікавляться кожною дрібничкою. Керує роботою музею високовідповідальна, творча, ініціативна вчителька історії місцевої школи Турська Ю. В. Разом із своїми учнями вона доклала немало зусиль, щоб серед експонатів були матеріали про історію підприємств Червоного, археологічні знахідки, предмети старовини. Особливої уваги заслуговує стенд, де зібрані фотоматеріали про колишніх учнів школи, які стали відомили науковцями, політичними й громадськими діячами, артистами. У Книзі відгуків багато теплих слів адресовано юним історикам і краєзнавцям, які працюють під девізом: "Хто не знає свого минулого, той не вартий щасливого майбутнього”. А музей живе, юні екскурсоводи зустрічають гостей хлібом-сіллю, запрошують дзвоником до школи і до музею. Хочеться побажати щасливого майбутнього всім дітям та плідної роботи шкільному музею.
 
Леоніда ДЮСЕНБАЄВА.
с. Червоне.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 07.07.2010 |Голосов: 0
З виступу начальника
відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації
Ю. А. Олексюка на колегії райдержадміністрації
 
В рамках вище згаданої Програми в районі проводиться немало заходів. Для цього є відповідна спортивна база: районний стадіон «Колос», майданчик із синтетичним покриттям, 17 спортивних залів, 23 пристосованих приміщення, 113 площинних спортивних споруд, в т.ч. 21 футбольне поле. У п’яти відділеннях дитячо-юнацької спортивної школи (футбол, волейбол, легка атлетика, греко-римська боротьба та гирьовий спорт) навчається 253 учні, працює 7 тренерів. Учні ДЮСШ щорічно беруть участь в обласних змаганнях під девізом «Даруймо радість дітям», де протягом останніх років посідають призові місця. У травні 2010 року дві команди району у різних вікових групах посіли перші місця. В навчальних закладах району до занять у спортивних гуртках в поточному році залучено 1589 дітей - близько 40 % від загальної кількості. При сільських радах створено 27 фізкультурно-спортивних клубів, але в них немає жодного штатного працівника, а тому роботу цих закладів складно проконтролювати. Традиційними стали волейбольні турніри в селі Стара Котельня на приз Героя Соціалістичної Праці Л. А. Любченко, в с. Івниця на приз Героя Радянського Союзу В. О. Верескова, а в м. Андрушівка футбольний турнір на приз генерал-майора П. В. Грозінського. Проводиться районний чемпіонат з футболу серед аматорських команд. Так, у 2009 році участь брало 10 команд, в поточному - 13. За останні роки призерами чемпіонатів області стали 67 спортсменів, а 3 спортсмени стали кандидатами в майстри спорту, 20 спортсменів виконали норматив першого дорослого розряду. Завдяки фінансовій підтримці депутатів районної ради у 2008 році введено в дію спортивний майданчик із синтетичним покриттям розмірами 42x22 метри, який розташований на території районного стадіону «Колос». Проведено заміну сидінь для глядачів південної трибуни районного стадіону. Завдяки спонсорській допомозі Івницького лісництва на даний час придбано рейки для ремонту половини північної трибуни.
Поряд з цим є ряд невирішених проблем: потребують капітального ремонту спортивні комплекси Червоненської селищної ради та СТОВ «Старокотельнянське» (останній ще не переданий на баланс сільської ради). Бракує системності у підготовці спортивних резервів з числа шкільної молоді. По даному питанню не ведеться цілеспрямована робота і відділом освіти. Погано вирішується питання підготовки висококваліфікованих спеціалістів-тренерів та вчителів фізичної культури і спорту. У вузах навчаються майбутні фахівці, але через відсутність необхідних умов немає ніякої гарантії, що вони прийдуть працювати до нас.