ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.213.80.174
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 09:59

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2012 » Липень » 15 » Все життя присвятив дітям

Все життя присвятив дітям

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
В цьому році минає 50 років, як був призначений директором Червоненської середньої школи молодий і енергійний вчитель О. В. Сторожук. Розпочалось будівництво нового приміщення школи. Олександр Васильович з головою поринув у щоденні клопоти. Був він і педагогом, і інженером-будівельником. Потім зводили їдальню, гуртожиток, обладнували стадіон. З його ініціативи в навчальному закладі ввели автосправу, було також зразкове підсобне господарство, гарні ділянки, теплиця. Життя в школі вирувало. Вона одна з перших в області перейшла на кабінетну систему навчання. Цьому передувала колосальна робота по обладнанню сучасних предметних кабінетів, в яких навчалося 1300 учнів. Ґрунтовні і міцні знання з основ наук давав дітям великий педагогічний колектив. Вчителі пишалися тим, що багато їх випускників одержували золоті та срібні медалі. Душею шкільної родини був талановитий організатор, новатор О. В. Сторожук. Він встигав вести велике підсобне господарство, керувати навчально-виховним процесом. Жив школою, віддаючи роботі весь свій талант, був справжнім інженером дитячих душ. Йому цілком заслужено було присвоєно звання Заслужений вчитель України. Сорок років пропрацював Олександр Васильович директором Червоненської школи. На жаль, рано пішов з життя. Вже 10 років його немає серед нас. Але пам’ять про нього живе в серцях вдячних випускників, тих, хто працював з ним. В червні поточного року в Червоненській дільничній лікарні встановлено меморіальну дошку в пам’ять про колишнього головного лікаря М. В. Мриглода, який 26 років завідував лікарнею і багато зробив і для медичного закладу, і для людей. За це варто вклонитися колективу лікарні. Хотілося б, аби такий крок зробив і педагогічний колектив Червоненської ЗОШ І-ІІІ ст., уже не кажу, щоб навчальному закладу присвоїти його ім’я. Ця людина варта того, аби належним чином вшанувати пам’ять про неї.
 
Василь Гребенюк
с. Малі Мошківці

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]