ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.204.3.195
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 16:43

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2012 » Травень » 16 » Пам’ять святу бережемо в серцях

Пам’ять святу бережемо в серцях

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 28.03.2024
Андрушівка
Святий обов’язок нашого і прийдешніх поколінь берегти світлу пам’ять про героїв-земляків. 9 травня голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур та голова районної ради О. В. Мельник тепло вітали колишніх фронтовиків зі святом Перемоги. Ветеран Великої Вітчизняної війни С. А. Гречківський радо зустрічав гостей та поділився гіркими спогадами про фронтові будні, свою обпалену війною молодість. Керівники району бажали ветеранам міцного здоров’я, достатку, миру, віри в краще майбутнє та вручили квіти й подарунки.
Марія ОЛЕКСЮК
 

Мала П’ятигірка
 
У містах і селах в День Перемоги виходять люди на площі та сільські майдани, кладуть квіти до обелісків Слави, братських могил і пам’ятників воїнам-визволителям, вшановують живих ветеранів Великої Вітчизняної війни. В Малій П’ятигірці на урочистий мітинг зійшлися сельчани, колишні фронтовики Ф. Д. Горошко, Н. П. Лук’янчук, учасник бойових дій в Афганістані Тарасов В. П. та учні Малоп’ятигірської ЗОШ І-ІІ ст. Ветерани згадували фронтові будні, пом’янули односельців, які не повернулися з минулої війни, закликали всіх берегти мир, завойований такою дорогою ціною.
Юлія КОЛЕСНИЦЬКА,
директор Малоп’ятигірської ЗОШ І-ІІ ст.

Великі Мошківці
День Перемоги - це день пам’яті і шани, втрат і подвигів, мужності наших дідів та прадідів. Цьогоріч 9 травня у Великих Мошківцях стало подвійним днем пам’яті, адже після мітингу-реквієму, який відбувся в центрі села біля пам’ятників воїнам-визволителям і загиблим у роки Великої Вітчизняної війни односельцям, жителі вирушили на відкриття пам’ятника жертвам Голодомору. Гранітний хрест, з написаними на ньому словами Т. Г. Шевченка, встановлено на сільському кладовищі за кошти депутата районної ради, головного лікаря центральної районної лікарні Ющинського Ю. В. Під час урочистого відкриття виступили сільський голова Постернак Р. С. та секретар Поліщук Т. М. Важко було стримати сльози, особливо коли звучали спогади очевидців страшної трагедії. Жителі Великих Мошківець висловили щиру подяку депутату обласної ради Ревезі О. В., керівнику ТОВ «СПІКА» Авдєєву Г. А., місцевим жителям Прокопчуку В. І., Макарчуку М. А., Плаксюку В. В. та Горностаю В. М., які допомагали облаштовувати пам’ятник. Настоятель православної церкви с. Глинівці ієрей о. Максим відправив службу за упокій загиблих воїнів та всіх, хто став жертвою страшного Голодомору. Ми повинні завжди пам’ятати трагедію Голодомору 1932-33 рр., яка чорною стрічкою вплелася з історією нашого краю, торкнулась холодним подихом смерті наших земляків, рідних і близьких. Думку всіх присутніх висловив Ющинський Ю. В.: «Не заради реклами чи гучних слів ми відкриваємо сьогодні цей пам’ятник. А заради пам’яті про речі, яких забувати не можна…».
Юлія ПАЛЬНО

Яроповичі
Урочисто відзначили в Яроповичах 67-у річницю Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні. Святковою колоною пройшли жителі села, учні місцевої школи, ветерани до братської могили воїнів-визволителів та до пам’ятника Скорботної матері, де на плитах викарбувані імена сельчан, які не повернулися з війни, і поклали до їх підніжжя квіти та гірлянди. А потім всі направилися до сільської лікарської амбулаторії, де знаходиться могила молодшого лейтенанта Івана Соляхова, який загинув смертю хоробрих при визволенні Яропович. Цього року з ініціативи сільського голови Поліняк М. Д. на могилі було встановлено новий гранітний пам’ятник герою. Практичну допомогу у виконанні всіх робіт надав депутат обласної ради, голова правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Левицький A. B. На гранітну плиту лягли квіти, священик місцевої церкви о. Олександр освятив пам’ятник. Тут і завершилися мітингом пам’яті урочистості з нагоди Дня Перемоги. У виступах звучали слова гордості за наш народ, за його подвиг та слова скорботи за тими, хто не повернувся з війни, вдячність всім, хто виборював Перемогу, але вже відійшов у вічність.
Вікторія СЕЛЮЧЕНКО,
бібліотекар
 

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]