ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 18.206.76.45
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 13:56

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Травень » 29 » Автобуси курсуватимуть у звичайному режимі

Автобуси курсуватимуть у звичайному режимі

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.03.2024
Останнім часом жителів міста та району хвилює питання, чи курсуватимуть з 1 червня автобуси по місту. Тривога обгрунтована, бо ж необхідно доїхати в лікарню, на роботу. За роз’ясненням я звернулася до заступника директора ВАТ "Андрушівське АТП-11838” Ігоря Івановича Климчука. Ось що він розповів:
- Минулої п’ятниці в районній газеті ми опублікували повідомлення про те, що автобус на приміському маршруті Лісівка-Гальчин обслуговуватиме пасажирів у режимі маршрутного таксі. Вартість квитка - 1 грн. 50 коп. На даний час уже вирішене питання і щодо міського маршруту Красна Гірка-Гардишівка, по якому автобуси курсуватимуть у звичайному режимі, а вартість проїзду також становитиме 1 грн. 50 коп.
- А з чим пов’язане збільшення вартості проїзду на 50 відсотків?
- Вартість проїзду на вищезгаданих маршрутах не підвищувалася з листопада 2007 року. Ні для кого не секрет, на скільки зросли за цей час мінімальна зарплата, ціни на пальне, запчастини, тощо. Виробники товарів та послуг ціни піднімали неодноразово. Наше підприємство не може покривати збитки за перевезення андрушівчан, ми не маємо права нарощувати борги із заробітної плати працівникам, невчасно робити платежі до Пенсійного фонду, податкової служби, постачальникам. Нещодавно відбулася зустріч голови райдержадміністрації Б. В. Мазура з керівництвом АТП-11838 та міським головою М. Г. Сушком, на якій вирішувалися спірні питання вартості перевезення пасажирів і було рекомендовано виконкому міської ради привести у відповідність згідно чинного законодавства нові тарифи. Колектив автопідприємства розраховує, що жителі району з розумінням сприймуть ці зміни.
- Чи зросте вартість проїзду у приміських та міжміських маршрутах?
- У 2009 році розмір тарифу на цих маршрутах зростав двічі і складає сьогодні 21коп. за 1 пасажиро-кілометр. Встановлює тариф облдержадміністрація, а змінюватися він повинен згідно законодавства при зміні витрат на 10%.
- А як щодо пільгових категорій населення?
- Вказані зміни не стосуються перевезення пільгових категорій пасажирів, вони будуть перевозитися як і раніше. - Ігоре Івановичу, останнім часом каси автостанції не продають проїзних квитків. З чим це пов’язано? - Наскільки мені відомо в даний час проводиться реконструкція автостанції, а тому тимчасово білети продають водії автобусів.
- Мене, а також всіх, хто користується громадським транспортом, цікавить питання, чи оновлюватиметься рухомий склад автопарку?
- Ваше запитання досить злободенне. Адміністрація підприємства, незважаючи на фінансові труднощі, на сьогодні вирішує це питання поповнення автопарку орендованими транспортними засобами. На даний час по маршрутах Андрушівка-Стара Котельня-Житомир-Андрушівка та Андрушівка-Червоне-Бердичів-Житомир-Андрушівка курсують орендовані мікроавтобуси, вартість проїзду в яких не зростала.
- Дякую за розмову.
Бесіду вела
Марія Кобилянська.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]