ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 35.175.174.36
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 22:48

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Травень » 17
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 17.05.2012 |Голосов: 0
23 і 24 травня у Свято-Покровському храмі с. Гальчин перебуватиме чудотворний образ святителя Миколая. Ця ікона з Батуринського Миколо-Крупицького жіночого монастиря має благодатну силу зціляти невиліковні хвороби.
Образ Миколи-Чудотворця був написаний у ХVІІ столітті. Від моменту створення його зберігали в Миколо-Крупицькому монастирі. Винятком стала радянська епоха - період руйнування храмів та знищення ікон. Однак цьому образу судилося вціліти - одна з парафіянок сховала його у себе вдома. Наприкінці свого життя вона передала ікону священикові, а після відновлення Батуринського жіночого монастиря відреставрований образ повернувся на своє місце. Коли образ знову постав перед мирянами - хвиля зцілень покотилася з новою силою. Чудотворний образ почали «запрошувати» до різних місць України та Росії. І скрізь, за словами монахинь, образ Миколи-Чудотворця допомагає людям. Виліковує від астми, епілепсії, захворювань опорно-рухового апарату, щезають ракові пухлини. Лише протягом цього року в церковній книзі з’явилося 130 нових записів про зцілення. Ікона автомобільним хресним ходом паломничає нашим рідним краєм. До Андрушівського району вона прибуде з Бердичева. Далі попрямує до храмів Попільнянського та Ружинського районів. Видатна подія в життя православних мешканців Житомирщини сталася з ініціативи Миколи Петренка, почесного президента Благодійного фонду «Здорова нація». - Старовинна ікона Святого Миколая, якій уже понад 500 років, зцілила багато людей. Проте для мене було важливо привезти її на Житомирщину. Тут - моя мала Батьківщина, - зазначив Микола Петренко. - До чудотворної ікони можуть прийти люди, яким потрібне зцілення, і укріпитися в своїй вірі, відчути благодать, що надходить від образу святителя Миколая. Варто відзначити й інші благі справи Миколи Петренка. Так, у 2005 році він започаткував і фінансував традицію привезення до України Благодатного вогню, що сходить під час суботньої великодньої служби в Єрусалимі. Цього року Микола Петренко особисто за час великодньої служби привіз Благодатний вогонь до п’яти церков різних районів Житомирщини, в тому числі й до Андрушівського. У липні 2006 року Микола Петренко організував перебування в Україні однієї з найбільших християнських святинь - частини древа Животворного Хреста, на якому був розп’ятий Ісус Христос. У серпні того ж року влаштував зустріч представника Всеукраїнського єврейського конгресу з офіційними особами канонічної Української православної церкви. У грудні 2006 року забезпечив проведення днів Києво-Печерської лаври у Парижі. Під час цього візиту хор братії Києво-Печерської лаври виступив у соборі Паризької Богоматері (Нотр-Дам де Парі) і церкві Сен-Мадлен. У квітні 2010 року завдяки Миколі Петренку в Україні перебувала віфлеємська чудотворна ікона Божої Матері «Усміхнена», що зазвичай стоїть на місці, де народився Ісус Христос (Єрусалим). За традицією перед цією іконою моляться про дарування дітей, їхні гаразди, про сімейне щастя. Також Микола Петренко допомагає у будівництві церкви в Чернігівській області та Кафедрального собору Воскресіння Христова у Києві.
 
Марія Саманюк