ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.230.162.238
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 22:58

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Квітень » 06
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 06.04.2012 |Голосов: 0
Продукцію ТМ "Золотава” добре знають і цінують не лише на Україні, а й далеко за її межами. Про здобутки ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” ми попросили розповісти генерального директора Оксану Юріївну Матвієнко.
Андрушівський маслосирзавод має сорокалітню історію та славні традиції. Підприємство створено в 1971 році й протягом усієї своєї діяльності завжди було серед лідерів району, а за потужністю посідало друге місце в області. У 2000 році колектив поповнився новими перспективними кадрами, які дали поштовх до нових звершень. Завод було реорганізовано і перейменовано в ТОВ "Андрушівський маслосирзавод”. Народна мудрість говорить: "Хто працює, той і має”. Саме з цим гаслом підприємство запрацювало на повну потужність і вийшло на якісно новий сучасний рівень. Головне - не зупинятись на досягнутому, а йти вперед, впроваджувати новітні технології, нові ідеї. Зараз на підприємстві працюють 463 чоловік. До речі, в 2002-2004 рр. завод було визнано "Кращим роботодавцем року”. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” приймає і переробляє 150 т молока за добу. В сезон "великого” молока підприємство може переробляти його вдвічі більше. Молоко закуповуємо в трьох областях, двадцяти районах. Виплати здавачам проводяться вчасно - двічі на місяць. На підприємстві є 42 власні автомобілі, 32 з яких - молоковози. Відкрито понад 30 молочних пунктів, оснащених сучасними холодильними установками та іншим необхідним обладнанням. Завод активно працює над розширенням асортиментної групи молочних продуктів. Нині виробляємо 13 видів сиру твердого, 21 вид спредів, 4 види масла, пасти рослинно-вершкові, сухе молоко та суху сироватку. Активно діє та розвивається дистрибуція, яка охоплює Київ, всі обласні центри України, Молдову, Грузію, Азербайджан, Узбекистан, Вірменію. Підприємство є активним учасником різноманітних виставок-ярмарків. Результатом наполегливої праці дружного колективу стали високі нагороди: 16 золотих, 2 срібні та 3 бронзові медалі. Завод відзначено громадським знаком якості "Вища проба” та міжнародною нагородою "Європейська якість” за випуск високоякісної продукції, яка відповідає європейським зразкам. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” є активним учасником загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна” та міжнародної виставки-ярмарку "Агро”. Підприємство має диплом і відзнаку "Лідер харчової та переробної промисловості”, тричі було переможцем регіонального конкурсу "100 кращих товарів”. Слід відзначити, що займаємося ми і благодійною діяльністю, спрямовуємо кошти на розвиток Андрушівки, допомагаємо дітям-сиротам, інвалідам, ветеранам війни та праці. Тільки у 2011 році на благодійні цілі витрачено 12,5 тисячі гривень.
Ефективне вирішення проблем зростаючого виробництва - результат злагодженої роботи працівників усіх ланок підприємства, які виробляють продукцію, керуючись гаслом "Зроблено з душею”. Саме тому молочні продукти під ТМ "Золотава” мають заслужену довіру споживачів. І це завдяки спільним зусиллям керівництва, інженерно-технічних працівників, всіх робітників, які дорожать честю підприємства.