ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.145.156.250
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 20.04.2024 05:43

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Грудень » 25 » Зима спитає, що робив улітку

Зима спитає, що робив улітку

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 20.04.2024
   Осінь довго радувала нас порівняно теплою, погожою погодою. Та грудень відразу досить різко взявся перелаштовувати все на зимовий лад, «підкинувши» такі несподівані сюрпризи - то снігу так раптово натрусив, то з вулиць зробив суцільну ковзанку, то літню веселку перегнув через усеньке небо, а потім несподівано здивував ледве не проливним дощем. Всі ми з хвилюванням в душі чекали ранку: а що як мороз? Знову ожеледь: паралізований транспорт - ні до роботи дістатися, ні в лікарню, ні до школи. А вулицями як пройти і проїхати, коли вони перетворюються на складне випробування? Від напруги мліють ноги, холоне в душі, аби не впасти, водіям теж непереливки… Хоча і страшнувато, але перехожі виходять на проїжджу частину - то порятунок, бо тротуаром йти неможливо як в ожеледь, так і після завірюхи. Це лише початок зими. Невідомо, які ще випробування вона нам готує. Хто вбереже нас хоча б від цих стресів і подбає про безпеку і перехожих, і транспорту? Звісно, цим мають перейматися відповідні дорожні служби, а також міська влада в райцентрі.
 
Тож, аби впевнитися, що вони таки подбають про нас, ставимо їх керівникам запитання:
- Чи не застала Вас зима зненацька? Чи будемо ми хоч в якійсь мірі убезпечені від її несподіванок? ПАРХОМЧУК Сергій Степанович - начальник філії «Андрушівський райавтодор»: - Цю непередбачувану і примхливу пору року ми зустріли у всеготовності. Думаю, її нічого боятися і жителям міста, та й для мешканців інших населених пунктів зробимо все, що в наших силах. За півтора місяця відремонтували і поставили на лінійку готовності 11 одиниць техніки, яка використовується в зимовий період. І хоча вона має 70% зносу, але ще служить людям. Вже за три тижні грудня нам довелося і сніг розчищати, декілька разів посипати слизькі шляхи піщано-соляною сумішшю. Її ми заготовили 850 кубів, припасли пально-мастильні матеріали поки що на 5 днів безперервної роботи. І все це зробили завдяки підтримці райдержадміністрації. Адже наша галузь по Україні за останні 10 років фінансувалася недостатньо - всього на 7-15%. Отож розраховуємо в основному на свої сили. В екстремальних ситуаціях буде задіяний весь колектив філії «Райавтодор». У нас уже організовані 2 мобільні бригади, за якими закріплені маршрути. Вони здійснюватимуть роботи із очистки доріг від снігу та посипання шляхів піщано-соляною сумішшю. Налагоджене також цілодобове чергування інженерно-технічних працівників. Для оперативного реагування на несприятливі погодні умови в їх розпорядження надано автомобіль. Отож в разі заметілей чи ожеледі будемо реагувати вчасно, аби забезпечити звичний ритм життя в місті і районі. Взагалі ж наша організація обслуговує по району 232 км. доріг загального користування (до населених пунктів) і 67 км. таких шляхів по місту. За стан доріг в населених пунктах має дбати місцева влада. Звісно, якщо в них виникне авральна ситуація і вони звернуться за нашою допомогою - виручатимемо. Адже всі ми маємо робити спільну справу - дбати про безпеку наших людей.
Володимир Іванович Бойко - Андрушівський міський голова: - Зима уже поставила перед нами ряд проблем, над вирішенням яких працюємо. Першочерговою є очистка вулиць та тротуарів міста від снігу, забезпечення безперешкодного руху транспорту і пішоходів, життєдіяльності райцентру. Кошти на ці цілі в міському бюджеті передбачаються, але не в тих обсягах, які забезпечать виконання необхідних робіт. Скажу відверто: ситуація, в яку поставила нас зима, - не з простих. Техніка, яку маємо, а це два тракторці, - стара і малоефективна та і людський ресурс обмежений. Фінансове становище КП Андрушівської міської ради «Комсервіс» - критичне. Все ж і за таких умов це підприємство заготовило в достатній кількості піщано-соляної суміші. Аби забезпечувати нормальний ритм життя міста в складних погодних умовах, ми залучатимемо підприємства, організації, фермерів, які мають відповідну техніку. Розраховуємо також на підтримку районної ради в плані благоустрою міста. Вдячні, зокрема, депутатам районної ради за розуміння проблем КП Андрушівської міської ради "Комсервіс” - вони проголосували за те, аби виділити фінансову підтримку цьому підприємству. А взагалі, в якій би складній ситуації не була міська рада, ми ні в якому разі не усунемося від тих проблем, які повинні вирішувати.
 
Від редакції: Будемо сподіватися, що міська влада в райцентрі, а місцева в населених пунктах району, відповідні служби зроблять все, аби зима завдала нам якнайменше прикрощів. Та дочекаймося чергових її сюрпризів, а то й просто вийдім на вулицю, вирушмо в дорогу і відразу дамо оцінку обіцянкам.
Валентина Василюк.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]