ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.226.141.207
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 21:13

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Грудень » 21 » Землю обробляють і фермери

Землю обробляють і фермери

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 28.03.2024
   Звітно-виборна конференція фермерів відбулася минулого вівторка в залі засідань районної ради. В її роботі взяв участь голова райдержадміністрації Б. В. Мазур.
   У звіті голова асоціації фермерів району П. І. Семенюк охарактеризував діяльність фермерів та землевласників, які працюють переважно в рослинництві. Тільки окремі фермери можуть похвалитися високою врожайністю вирощуваних культур. Це, зокрема, Ткаченки, М. В. Басюк, І. І. Шателюк, В. Л. Колодницький та ряд інших. Проте є й такі господарі, які звітували про одержання 4-5 центнерів зернових з гектара, що свідчить про низьку культуру землеробства. В цілому ж з усієї виробленої в районі сільгосппродукції фермерська складає десяту частину. При належній сподіваній підтримці держави цей процент може бути значно більшим. І знову ж таки це в тому разі, якщо фермери працюватимуть з прибутком, ефективно й рентабельно. Навіть за нинішніх складних економічних умов їм виплачено 30 відсотків дотації за новопридбану техніку Днями на обласній сесії буде затверджено програму підтримки фермерів-тваринників Йдеться про відшкодовування процентних ставок банківських кредитів, виділення коштів з обласного бюджету на закупівлю нетелів тощо. Але й до окремих фермерів висловлювалися претензії, що стосувалися, зокрема, несвоєчасного повернення коштів, отриманих від державного фонду підтримки фермерських господарств, які є обіговими коштами фонду. Проблеми розвитку фермерства висвітлили у своїх виступах заступник голови райдержадміністрації з питань агропромислового розвитку А. М. Горкун, державний інспектор із якості та формування сільгосппродукції В. Ф. Олексюк, начальник насіннєвої інсекції М. О. Савчук, головний державний інспектор інспекції Держтехнагляду в Андрушівському районі О. А. Пастовенський, голова райкому профспілки працівників АПР А. Б. Дергай. Зацікавив присутніх виступ голови обласної асоціації фермерів П. В. Головієнка. Відповіді на запитання, що цікавили, вони одержали від Г. М. Козак - заступника начальника управління Пенсійного фонду в Андрушівському районі, Н. М. Фещук - начальника Андрушівського відділення Житомирської дирекції "Райффайзен банк Аваль», П. В. Масири - працівника відділу Держкомзему в Андрушівському районі. Підсумовуючи роботу конференції, голова РДА Б. В. Мазур закликав фермерів цінувати свою працю, з любов’ю, турботою і надією ставитися до землі, щоб вона віддячувала за це щедрими врожаями для достатку хліборобських родин, для економічного зростання держави. Учасники конференції одноголосно обрали головою районної асоціації фермерів П. І. Семенюка та його заступників, а також делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.
Лідія НАКОНЕЧНА.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]