ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.236.152.203
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:13

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2011 » Червень » 24 » Вирішували важливі проблеми

Вирішували важливі проблеми

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
У поточному році закінчуються статутні терміни повноваження рад первинних ветеранських організацій та ради районної організації ветеранів України. Це і стало предметом обговорення на зібранні, яке відбулося 15 червня. Розуміючи важливість порушених питань, на пленум ради з’явилися майже всі її члени. В роботі зібрання взяли участь голови первинних ветеранських організацій населених пунктів району, ветеранський актив, керівники та спеціалісти організацій і установ (фото). Про підготовку районної звітно-виборної конференції та проведення звітно-виборних зборів в первинних ветеранських організаціях на пленумі вела мову голова ради районної організації ветеранів Н. А. Горкун, яка наголосила, що від того, як будуть проведені збори, наскільки ділових, компетентних та ініціативних людей буде обрано головами та членами ради, залежатиме подальша робота ветеранських організацій, спрямована на захист соціальних прав і вікових інтересів пенсіонерів. Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації А. В. Огір інформувала учасників пленуму про стан медичного обслуговування людей похилого віку. Вичерпну відповідь на ряд актуальних запитань щодо пенсійного забезпечення ветеранів дала заступник начальника управління Пенсійного фонду в Андрушівському районі А. В. Дебой. З приводу порушених на пленумі питань свої думки та пропозиції висловили Й. В. Лоханський, К. М. Никипорець, В. Я. Шикір, М. І. Ляшук, К. Ф. Волинець, Л. А. Броніцька. Ветеранів насамперед тривожить соціальний рівень людей похилого віку, пільгове забезпечення, стан соціально-економічного розвитку району. У роботі пленуму взяв участь і виступив голова районної ради О. В. Мельник.
 
Степан Піцикевич,
відповідальний секретар ради ветеранів району.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]