ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.84.65.73
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 08:07

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2011 » Квітень » 25 » Виїзний прийом громадян

Виїзний прийом громадян

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
Згідно з рішенням четвертої сесії Житомирської обласної ради шостого скликання "Про єдиний День депутата”, 21 квітня депутати місцевих рад усіх рівнів провели виїзні прийоми громадян у своїх виборчих округах та за місцем проживання виборців.
В цей день голова Житомирської обласної ради Й. А. Запаловський побував у Старій Котельні. Разом з головою Андрушівської районної ради О. В. Мельником, заступником голови районної ради В. Б. Шпаківським Йосип Антонович відвідав дільничну лікарню, сільську гімназію, дитячий садочок "Колосок”, а в кабінеті сільського голови провів прийом громадян. Так, жителька села Фещенко Л. І. звернулася до голови облради з проханням допомогти у вирішенні питання ліквідації старих дерев. Щоб оперативно вирішити проблему, Й. А. Запаловський по телефону зв’язався з начальником Андрушівського РЕМ М. В. Яринчиним, просив допомогти Лідії Іванівні позбутися тих небезпечних дерев. Було вирішено, що голова районної ради О. В. Мельник та сільський голова В. М. Бондарчук візьмуть це питання на контроль і найближчим часом воно буде вирішене. На прийомі побувала також Л. С. Зарудяна, а в дільничній лікарні Й. А. Запаловський спілкувався з лікарями В. А. Хоменком, Л. В. Барабаш, жителями села, що проходять лікування. Обіцяв допомогти у вирішенні питання заміни в приміщенні лікарні старих дерев’яних вікон на склопакети. Повідомив, що досвід Житомирської області щодо роботи Лікарняної каси, вивчається в окремих областях України й там запроваджуватиметься. Розповів, що всі депутати обласної ради працюють злагоджено, немає ніякого протистояння між різними політичними силами. Ось і на останній сесії було розглянуто 84 питання, по яких прийнято відповідні рішення. Заступник директора Старокотельнянської сільської гімназії Е. В. Бондарчук звернулася до Йосипа Антоновича з проханням допомогти у придбанні комп’ютерного класу, а в дитячому садочку голова обласної ради спілкувався з малюками та їх вихователями. Зрозуміло, що в Старій Котельні, як і в кожному селі області, немало проблем, а тому депутати місцевої ради, сільський голова, всі жителі в міру можливостей вирішують їх. Так, на кладовищі в с. Старосілля зрізають дерева, що віджили свій вік, проводять прибирання вулиць. Тут скрізь побілено, чисто. Старокотельнянці дякували Й. А. Запаловському за те, що знайшов час побувати в їх селі, бо вже й пригадати не могли, коли голова Житомирської обласної ради приїздив у Стару Котельню.
Марія ОЛЕКСЮК

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]