ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.143.168.172
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 18.04.2024 23:26

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Серпень » 1 » УКЛАДІТЬ ДОГОВОРИ НА ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

УКЛАДІТЬ ДОГОВОРИ НА ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 18.04.2024
Завданням міської ради щодо благоустрою та санітарної очистки міста є розроблення і здійснення комплексних заходів по впорядкуванню, утриманню території в належному стані та проведення її санітарного очищення.
Щороку при формуванні міського бюджету розробляється і затверджується Програма благоустрою міста, якою визначено завдання, фінансування та комплекс заходів з розв’язання назрілих проблем. 23 травня 2008 року 23 сесією міської ради затверджені Правила благоустрою території міста. Призначено відповідальну особу по складанню протоколів про адміністративні порушення за порушення Правил благоустрою. Значний обсяг робіт потрібно провести комунальному підприємству "Комсервіс” і особливо жителям приватного сектора, які повинні постійно тримати в чистоті й порядку свій двір, садок та територію навколо садиби. Я звертаюсь до всіх жителів міста з проханням, щоб під час прибирання своїх садиб сміття вивозили не в посадки, не на береги річок чи в кар’єри, а на міське сміттєзвалище. Вже протягом декількох років міська рада проводить роботу по організації вивезення сміття з приватного сектора. Господарі знають, що потрібно всього лиш укласти договори з ПП "Андрушівка” (директор Півень B. C.), яке обслуговує в місті житловий фонд, або з комунальним підприємством Андрушівської міської ради "Комсервіс” (директор Лінецький І. Б.), і спеціальна машина за графіком забиратиме сміття від кожного двору. На жаль, не всі жителі міста користуються такою можливістю. Багато хто викидає сміття будь-де і не задумується, що потім в засміченій річці купатимуться їх діти та внуки, а нечистоти потраплять в підземні води, а потім в криниці. Я думаю, що краще укласти договір на вивезення сміття, сплативши вартість послуги 3,30 грн. щомісячно з дорослого члена сім’ї, але не більше 6,60 грн. з двору, ніж отримати штраф 340-1360 грн., згідно ст. 152 КпАП України, - за викидання сміття в недозволених місцях. Варто задуматись, що вигідніше, бо іншого шляху немає. Якщо цього не зробимо, то для наших дітей, внуків залишимо не квітуче, красиве і чисте місто, а звалище нечистот та бруду. При організованому вивезенні сміття інваліди війни і праці, учасники війни та бойових дій, потерпілі внаслідок аварії на ЧАЕС, інші пільговики користуватимуться цими послугами безкоштовно або з частковою оплатою. На завершення хочу закликати керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності, приватних підприємців, жителів міста: укладіть договори на вивезення сміття - не будьте байдужими. Давайте разом зробимо наше місто квітучим, гарним та чистим.
За інформацією щодо укладання договорів звертайтесь:
- ПП "Андрушівка”, тел.: 2-11-21;
- КП "Комсервіс”, тел.: 2-10-03;
- Міська рада, тел.: 2-20-90, 2-17-06.
 
Михайло Сушко,
міський голова.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]