ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.84.65.73
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 12:09

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2012 » Липень » 18 » «Рука допомоги» у Бердичеві

«Рука допомоги» у Бердичеві

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
Людині, яка має проблеми із здоров’ям, нічого не миле. Особливо скрутно, коли проблеми серйозні, а держава допомогти із цілком зрозумілих причин не може. Не обов’язково мати медичну освіту, щоб зрозуміти: будь-яку хворобу простіше попередити або виявити на ранніх стадіях, ніж потім довго лікувати. Разом з тим, результати досліджень показують, що 95% населення звертається до лікарень лише у разі хронічних або загострених хвороб, потрапляючи в групу ризику. Проти такої невтішної тенденції і спрямований проект «Рука допомоги», який 14 липня вдруге пройшов у Бердичеві. Презентували дійство Міжнародна асоціація благодійників та «Інститут соціальних проектів». У Бердичівській районній та міській лікарнях відбулися прес-конференції з участю автора благодійної ініціативи, народного депутата Володимира Каплієнка, який є головою Наглядової Ради Фонду «Інституту соціальних проектів». У прес-конференціях взяли участь голова Міжнародного фонду сприяння розвитку медицини Олег Овечко, медики та представники територіальних громад. Акція, яка орієнтована насамперед на сільське населення, уже нараховує близько 8 тис. учасників у межах Житомирської області, а це майже 10000 медичних консультацій і до 4 тисяч пар безкоштовних окулярів, які роздані людям, що потерпають від порушення зору. У ході акції було здійснено понад сто п’ятдесят візитів лікарів, які оглядали хворих та призначали лікування всім бажаючим. «Рука допомоги” охопила Андрушівський, Ружинський, Попільнянський та Бердичівський райони. Володимир Каплієнко розповів, що організатори у ході акції зіткнулися із пасивністю громадян, недбалим ставленням до власного здоров’я та недостатньою профілактикою захворювань. Одним із ключових завдань виступає активізація громади, ініціювання її до проведення подібних заходів спершу за допомогою фонду, а у майбутньому і самостійно у співпраці із органами місцевого самоврядування. Під час медичних обстежень проводилося анкетування, а наступним етапом акції стане відбір лідерів територіальних громад. У ході проекту «Рука допомоги» лікарі виявили у багатьох відвідувачів симптоми важких захворювань (цукровий діабет, гормональні розлади, фокуліт та ін). Надавалися безкоштовні стоматологічні послуги та послуги спеціалістів: нейрохірургів, пульмонологів, дерматологів, кардіологів. Тож усі бажаючі, дочекавшись черги, мали змогу перевірити та покращити стан здоров’я - свого і своїх близьких. Загалом акція показала, що нашому суспільству ще є над чим працювати, щоб поліпшити медичне обслуговування населення.
Юлія ПАЛЬНО

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]