ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.200.40.97
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 23:17

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2015 » Жовтень » 16 » Перевірений справами

Перевірений справами

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 28.03.2024

Люди завжди покладають надію на тих, хто відстоює їх інтереси на рівні села, міста, району, області, а кандидатів у депутати оцінюють не за вмінням говорити, а за конкретними справами. Виборці пам’ятають навіть малозначущі дрібниці: коли, де і що сказав депутат, чи дослухався до людей, наскільки був ввічливим з ними, чи виконував доручення.
Миколу Миколайовича Олещенка добре пам’ятають в нашому районі. Люди про нього кажуть просто - то був хазяїн... Нині Микола Миколайович йде в депутати Житомирської обласної ради по виборчому округу № 1. 

- Чому Ви прийняли рішення балотуватися в депутати обласної ради?
- Кажучи відверто, спочатку були вагання: «Чи потрібно це мені взагалі?», бо я чітко розумію, що до мене, як до діючого депутата обласної ради, і вимоги більші. Але мої сумніви розвіяли андрушівчани. Можливо Ви навіть не повірите, але при зустрічах мене переконували, що піти обов’язково треба. А телефонних дзвінків було і тепер є сотні, і люди просять, що саме зараз, у складний час, я повинен балотуватися. Знаєте, телефонують навіть люди, з якими я зустрічався навіть один раз. І я зрозумів, що не можу їх зрадити.
- Ви п’ять років були депутатом обласної ради. Вам не буде соромно іти до людей знову, чи буде про що відзвітувати їм?
- Хоч Ви зараз і провокуєте мене на нескромність, я намагатимусь її уникнути. Так, я був депутатом обласної ради двох скликань, а до цього депутатом Малинської районної ради трьох скликань та Коростенської ради одного скликання. А от андрушівчанам, як нікому більше, відомо, що я ніколи не займався популізмом - завжди вставав удосвіта, інколи будив своїх підлеглих, щоб встигнути зробити заплановане. Здебільшого, разом з андрушівчанами, це вдавалося. Я завжди був і є відкритим для простих людей. А відносно звіту, що конкретно було зроблено за останні п’ять років, спробую перелічити головне. З моєю безпосередньою допомогою:
- газифіковано с. Волицю;
- виділено кошти та проводяться роботи по будівництву нових очисних споруд для Андрушівки;
- виділено кошти і перекрито дах Новоівницької ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- встановлено енергозберігаючу систему для опалення приміщення Степківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- підведено резервне джерело живлення до районної лікарні.
Виділено кошти:
- для ремонту приміщення Андрушівської школи мистецтв;
- на встановлення внутрішніх туалетів у приміщенні Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- на встановлення пластикових вікон у стаціонарному відділенні ЦРЛ та приміщенні Новокотельнянської сільської ради;
- на заміну огорожі біля адмінбудинкуВолосівської сільської ради та ФАПу;
- на придбання мультимедійного проектора для Яроповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- на ремонт приміщення ФАПу в с. Івниця;
- на придбання водонагрівача для ДНЗ №3 «Дюймовочка» м. Андрушівка.
Я робив усе, щоб вирішити питання про надання матеріальної допомоги багатьом жителям Андрушівки та сіл району.
Не буду більше продовжувати, адже всі ці та й інші події висвітлювалися в районній газеті «Новини Андрушівщини».
Пам’ятаю, коли працював головою райдержадміністрації, мої опоненти критикували мене: «Олещенко в кожній газеті». А я їм відповідав: «Проаналізуйте, в газеті була фотографія, де щось відкривалось, лагодилось, благоустроювалось - була конкретна справа». Все-таки вам вдалося спровокувати мене на нескромність (сміється).
- З ким ідете на вибори ?
- З перевіреними в роботі, в особистих стосунках людьми, які об’єднані Народною Партією, котру очолює знаний в області і державі Микола Миколайович Рудченко. Наша партія, звичайно, не є новою в українській політиці, але вона є стабільною, прагматичною, я б навіть сказав, партією професіоналів у своїх галузях. Не буду кривити душею - мене запрошували деякі інші партії бути представником від них. Вважаю, що це було б неправильно і не по совісті.
- До речі, як давно Ви в Народній партії? Зараз дехто називає її опозиційною.
- З 1997 року, коли вона була ще Аграрною, а я працював головою колгоспу. Попри численні нагоди для переходу до інших політсил, я цього свідомо не робив, хоч це було не просто. Знаєте, працювати у владі, коли правляча партія інша, було дуже нелегко.
А от щодо опозиційності Народної партії, то ми не є опозицією для влади. Я особисто, як і партія вцілому, були і будемо в опозиції до:
- високих цін на продукти харчування;
- необґрунтованих тарифів на електрику і газ;
- високих цін на проїзд в транспорті;
- малих заробітних плат і пенсій;
- дорогих ліків;
- неякісного ремонту доріг;
- закриття шкіл, лікарень і ФАПів (без згоди відповідної громади);
- некомпетентності і невміння працювати деяких керівників.
- Що Вам не вдалося зробити? Про що шкодуєте?
Одне з найскладніших запитань... (задумався).
Важаю, що в силу тих чи інших причин зробити вдалося не все, що планував з жителями Андрушівщини.
На жаль, не змогли здолати   бюрократичні перепони і до цього часу залишається нереставрованою пам’ятка архітектури - приміщення Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Не зроблено газифікацію сіл Степок, Корчмище, Яроповичі та ін., не вирішено питання капітального ремонту приміщення амбулаторії в Новоівницькому, не завершено ремонт приміщення для Андрушівської школи мистецтв. Прикро, але не встигли провести водопроводи по деяких вулицях і провулках в Андрушівці, зокрема, на Загреблі. А ще - потрібні кошти для поточного ремонту Андрушівської гімназії.
Вирішення цих та багатьох інших проблем мешканців Андрушівського району є для мене програмою роботи в майбутньому.
- Чому Ви не їздите по району і не зустрічаєтеся з людьми в колективах?
- Вважаю, що в надзвичайно складний для нашої держави час їздити, збирати людей, відволікати їх від нагальних справ - неправильно. Люди самі вирішать, хто краще буде захищати їхні інтереси.
-  З яким гаслом Ваша команда йде на вибори?
Гасло можна придумати або запозичити, сьогодні це легко. Нещодавно був у Києві і звернув увагу на білборди - скрізь обіцянки:  покращимо, вилікуємо, нагодуємо, збільшимо зарплати і пенсії, забезпечимо роботою, знизимо тарифи та ін. Але ж ми добре знаємо, що ці гасла так і залишаться гаслами, а після виборів ми продовжимо жити так, як і жили.
Знаєте, в народі кажуть: «В кого Бог на язиці, в того чорт на серці». Напевно тому моє особисте гасло: «Довіряй перевіреним роботою і справами, а не обіцянкам, які невідомо коли, або взагалі ніколи не будуть виконані».
- За кого ж людям голосувати?
- Проявлю нескромність.   Звичайно - за кандидатів від Народної партії. У виборчому бюлетені до районної ради № 1, до обласної - № 10.
Бесіду вела
Інна МАКАРЕНКО

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]