ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 35.175.246.88
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 09:06

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Травень » 29 » Оздоровленню дітей - належну увагу

Оздоровленню дітей - належну увагу

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.03.2024
В переддень літніх канікул про відпочинок і оздоровлення наших дітей я попросила розповісти заступника голови районної державної адміністрації В. І. Горкуна.
- Володимире Івановичу, як і де відпочиватимуть влітку наші діти?
- Турбота про підростаюче покоління була і залишається для нас пріоритетною. Так, для відпочинку й оздоровлення школярів нашого району створено 22 пришкільних оздоровчих табори з денним перебуванням. Плануємо оздоровити таким чином майже 1950 дітей.
- А чим займатимуться там школярі?
- Оздоровлення у пришкільних таборах триватиме з 1 по 16 червня. Діти за цей час побувають на екскурсіях в музеях Житомира, Києва, Вінниці, в туристичних походах, відвідають виробничі цехи підприємств нашого міста. Звичайно, будуть і трудові десанти: доглядатимуть квітники, впорядковуватимуть спортивні майданчики, пришкільні двори. Влаштовуватимуться спортивні змагання, конкурси, вікторини.
- Хотілося б почути про те, як буде організоване харчування дітей і за рахунок яких коштів?
- Передбачається дворазове гарячехарчування з обов’язковим вживанням свіжих фруктів та овочів. Сніданки та обіди готуватимуть у шкільних їдальнях. А щодо коштів, то майже 300 тис. грн. виділив відділ освіти РДА. Всі ці гроші, відповідно до кількості дітей, які оздоровлюватимуться, розподілено по навчальних закладах. Звичайно, директори шкіл та пришкільних оздоровчих таборів будуть вести чіткий контроль за їх цільовим використанням. - Володимире Івановичу, а в оздоровчому таборі "Чайка” цього літа відпочиватимуть діти?
- Звичайно. 4 червня в таборі розпочнеться 26-й оздоровчий сезон. Планується оздоровити понад 500 дітей з різних районів Житомирської та інших областей України.
- А яка вартість путівки?
- Загальна вартість путівки 1600 гривень, але батьківська доплата складає 800 грн. Хочу наголосити, що діти-сироти, хлопчики й дівчатка, позбавлені батьківської опіки, й діти з багатодітних та малозабезпечених сімей відпочиватимуть в "Чайці” безкоштовно. За виділені для них путівки платитиме держава. Звертаюся до батьків, щоб не пропустили нагоду оздоровити своїх діток. А для цього слід завчасно подати заяву у відділ освіти або у відділ справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністраціїі чи безпосередньо в ДОЗ "Чайка”, а також оформити відповідні документи.
- Дякую за розмову.
Бесіду вела
Марія ОЛЕКСЮК.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]