ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.226.210.133
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 13:56

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Серпень » 7 » Обласна олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги»

Обласна олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги»

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.03.2024
На Соборному майдані Житомира фінішувала обласна олімпійська естафета "Передай вогонь перемоги!”. Її присвятили участі спортсменів України в олімпійських іграх та 30-річчю Олімпіади в Москві. Обласна естафета відбувалась в рамках Всеукраїнської, яка матиме своє завершення 7 серпня в Києві на Європейській площі. Там відбудуться урочистості офіційної церемонії проводів українських юних спортсменів та тренерів для участі у перших юнацьких олімпійських іграх в Сінгапурі.
У рамках обласного етапу Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги!» юні спортсмени Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи 31 липня прийняли естафетний факел у спортсменів Попільнянського району. Передача естафети відбулася на межі Андрушівського й Попільнянського районів. Дівчата з Волиці в національному українському одязі вручили попільнянцям запашний коровай, а заступник голови Андрушівської районної державної адміністрації О. В. Мельник привітав присутніх із спортивним святом, висловив впевненість, що спортивні досягнення молоді обох районів надалі будуть більш вагомими. Разом з юними спортсменами з Попільнянського району прибули заступник голови райдержадміністрації О. О. Можарівський, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту В. В. Шарандак, учасник естафети олімпійського вогню 1980 року В. А. Луценко та ветеран спорту П. У. Тоскалюк. Після цього андрушівчани відбули в Житомир, де разом із спортсменами Бердичівського району взяли участь у легкоатлетичному кросі, який проходив вулицею Великою Бердичівською та завершився на Соборному Майдані спортивним святом за участю ветеранів спорту, які у 1980 році пронесли територією Житомирської області олімпійський вогонь. Перед учасниками свята виступили начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації М. П. Власенко, спортсмен, який ніс олімпійський вогонь у 1980 році, а тепер є заступником голови Житомирського обласного відділення Національного Олімпійського комітету Л. С. Самунь, заступник Житомирського міського голови І. А. Заінчківський та ін. Керівники делегацій шести маршрутів, а серед них і начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Андрушівської райдержадміністрації Ю. А. Олексюк, звітували про прийняття естафети, прибуття для участі в обласному спортивному святі та вручили організаторам дійства альбоми-звіти про проведену роботу в рамках популяризації фізичної культури і спорту, поширення ідей олімпізму. Учасники нашої делегації висловлюють щиру вдячність всім, хто долучився до організаційних заходів по підготовці наших спортсменів для участі в олімпійській естафеті: відділу освіти (Сословська С. І.), відділу культури і туризму (Білецька Г. І.), центральній районній лікарні (Бойко Д. Т.), сільським головам Волиці та Любимівки (Шпаківська С. 3., Ящук В. В.), приватному підприємцю Гринишину В. Є.
Марія КОБИЛЯНСЬКА.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]