ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.239.59.193
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 05:00

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2012 » Липень » 14 » Ювілей футбольного клубу «Аміко»

Ювілей футбольного клубу «Аміко»

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
Чотирнадцятого липня з ініціативи та за підтримки голови районної організації Партії регіонів, голови райдержадміністрації Б. В. Мазура та члена Партії регіонів начальника Державної податкової інспекції в Андрушівському районі І. С. Вознюка в Андрушівці проходили урочистості з нагоди святкування 10-річчя з дня утворення андрушівського футбольного клубу «Аміко». На районному стадіоні «Колос» зібралися вболівальники, прибули гості з Бреста (Білорусь) - ФК «Адамс», Києва - ФК «ЛЕГИОН ХХІ ВЕК», Житомира - ФК «Полісся». Розпочинаючи урочистості, заступник голови Андрушівської райдержадміністрації Олексюк Ю. А. зазначив, що у 2002 році ФК «Аміко» було створено з ініціативи шанувальника футболу, граючого тренера, мецената, почесного президента футбольної команди Тихончука В. М. та ветерана спортивного руху в районі, гравця команди «Аміко», голови районної державної адміністрації Мазура Б. В. та ряду інших активістів футбольного руху. Авторитет і слава ФК «Аміко» - це результат нелегкої праці - постійних тренувань, участі в міжнародних, всеукраїнських та обласних футбольних змаганнях. Члени футбольної команди по праву гордяться високими нагородами, яких понад п’ятдесят. В цей день гості та вболівальники мали змогу побачити високі нагороди, які здобув футбольний клуб за десять років активної діяльності. З привітальним словом до футболістів, гостей та вболівальників звернувся голова Андрушівської районної державної адміністрації Мазур Б. В. Він щиро привітав колег-футболістів з першим ювілеєм, подякував за нелегку працю та бажання займатися улюбленим видом спорту. Відзначив, що ФК «Аміко» - це згуртований колектив однодумців, які наполегливо і впевнено долають всі перешкоди на шляху до перемоги. Він також привітав Тихончука В. М. з півстолітнім ювілеєм і нагородив його грамотою Андрушівської районної державної адміністрації та районної ради. Всім учасникам футбольного турніру були вручені пам’ятні сувеніри. Після цього дівчата у вишиванках вручили капітанам футбольних команд, які прибули на міжнародний футбольний турнір з нагоди 10-річного ювілею ФК «Аміко», запашні українські короваї. Ветеранів та членів ФК «Аміко», всіх учасників турніру, гостей і вболівальників привітали також представник обласної федерації футболу Батюта М. М., голова спілки громадських організацій України «Велика рада» Файдун М.І. Футбольні поєдинки були напруженими й цікавими, бо свою гру демонстрували справжні майстри футбольних баталій. Так, за результатами проведених матчів перше місце і кубок переможця та грамоти виборола команда ФК «Аміко» (Андрушівка), другими були гості з Білорусі, третє місце посів ФК «Полісся» (Житомир). Кращим гравцем турніру одностайно було визнано Андронова Дмитра (ФК «Адамс»), кращим бомбардиром - Петрука Сергія (ФК «Аміко»), кращим воротарем - Челядіна Геннадія (ФК «ЛЕГИОН ХХІ ВЕК»). Господарі-ювіляри запросили всіх членів команд та гостей турніру на святковий обід, де ветеранам та нинішнім футболістам команди «Аміко» були вручені пам’ятні подарунки.
Лідія НАКОНЕЧНА
На фото: футбольні команди «Аміко» (Андрушівка) та «Адамс» (Брест) і члени оргкомітету після завершення фінального поєдинку.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]