ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.224.52.210
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.03.2024 04:35

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2010 » Липень » 16 » Як ми ярмаркуємо?

Як ми ярмаркуємо?

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 19.03.2024
Як і в більшості провінційних містечок, в Андрушівці центром, де можна придбати речі першої необхідності та продукти харчування, а також почути останні новини, є місцевий ринок.
Щодня, навколо автостанції з вагончиків і лотків приватні підприємці й реалізатори торгують постільною білизною, шкарпетками, одягом і взуттям, а також м’ясом, рибою, овочами та фруктами. Більшість цих торгових точок облаштована згідно санітарних вимог - до прилавків є вільний доступ, доріжки не заставлені ящиками з товаром. Та й продавці тепер стали уважнішими до прохань покупців, допомагають їм підібрати той чи інший товар, привозять його на замовлення. А нам приємно, коли чуємо від них слова вдячності за придбану річ. Звісно, в такому випадку також дякуємо за уважне ставлення. Крім «маленького» ринку, що навколо автостанції, є у нас ще й «великий», куди щонеділі приїздять із своїм товаром підприємці з Житомира, Бердичева, Брусилова, Червоного, Новоівницького та інших міст і селищ Житомирщини й інших областей України. Організацією торгівлі займаються працівники кооперативного ринку, вони ж контролюють якість та проводять лабораторний аналіз продуктів харчування, слідкують за порядком на території ринків. Кожному з нас доводиться купувати там різноманітні товари. А от як приходиш на ринок восени чи навесні, коли дощить, то доступитися до торгових лотків складно, бо навколо болото, калюжі. Та й сельчани, які продають овочі й фрукти, виставляють свій товар перед собою на землю, бо вільних прилавків немає. От на «великому» ринку біля м’ясного павільйону весь торговий прилавок завішаний килимами, гардинами, шторами. Для одного продавця розкішно, коли інші туляться із своїм товаром, як ось цей підприємець, що торгує посудом просто на асфальті - під стінами контори ринку. Жваво йде торгівля у м’ясному та молочному павільйонах. А от приміщення старого м’ясного стоїть не відремонтоване і без призначення, а там могли б, наприклад, розмістити свій товар ті, хто торгує просто неба. Про вирішення цих та інших проблем, що заважають успішній роботі наших ринків, про перспективи на майбутнє хочеться почути від керівництва райспоживспілки та дирекції кооперативного ринку.
 
Людмила Кулик.
м. Андрушівіка.

Теги к статье:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]