ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.237.5.1
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 08:28

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Грудень » 05
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.12.2012 |Голосов: 0
Сільським головою я працюю другий рік. Село знаю добре, бо до цього деякий час працював секретарем сільської ради. У нас 620 жителів. Є ФАП, клуб, бібліотека, 3 торгівельні точки.
Школи, як ви зрозуміли, немає. Але дітей дошкільного віку - 55, молоді до 18 років - 133, до 28 років - 72. Отже, наші Малі Мошківці - не такі вже й старі: 80 дітей - учнів І-ХІ класів шкільний автобус доставляє на навчання до Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Малюків цей же автобус підвозить в селищний ДНЗ «Горобинка». У 12 багатодітних родинах виховується 40 дітей. Неблагополучних сімей немає. Зрозуміло, що таку демографічну ситуацію в населеному пункті маємо завдяки тому, що в сусідньому Червоному функціонують спиртовий і цукровий заводи, де працює частина наших односельців. Хотілося б, щоб більше молоді залишалося в селі, але через відсутність роботи вона виїздить до міста. Свої сімейні бюджети сельчани поповнюють за рахунок доходів з підсобних господарств - люди наші працьовиті, тримають по кілька корів. Всього у сільській череді - понад 130 голів ВРХ. Боляче, що ветерани відходять за межу, а їх обійстя порожніють, від цього смутніють вулиці. Проте спільними зусиллями стараємося благоустроювати село. Вирізали старий парк і на місці нього заклали новий. Розчистили і обгородили кладовище, ставимо огорожу навколо ФАПу. На побудованій капличці, що на цвинтарі, зробили купол. Встановлено Хрест в пам’ять жертв Голодомору. Пайові наділи наших людей знаходяться у ПАТ «Червонський цукровик». Відчутної допомоги від орендарів люди не відчувають - їх соціальні проблеми вирішуємо в міру можливостей самі. Правда, заводчани допомагають нам взимку прочищати дороги. Місцевий бюджет поповнюється податками за землю. А взагалі наша сільська рада дотаційна. Через це нерідко задумане важко здійснити. В нас проблема з водою, висихають ставки, мало води в криницях. Є дві свердловини. Під час розпаювання господарства хотіли передати їх на баланс сільської ради - і тоді, і зараз утримувати й ремонтувати їх нема за що. Але сподіваємося, що мрія про сільський водогін здійсниться. Бо не виходить в того, хто не робить нічого - каже народна мудрість. Ось, наприклад, взялися ми за ремонт клубу, який не лагодився десятиріччями. Чимало зробили власними силами, нас підтримала районна влада, відділ культури. Є початок добрій справі - буде кінець. Головне, що люди в нас дружні, ініціативні, працьовиті.
 
Анатолій Шелепа,
Маломошківецький сільський голова