ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.15.4.244
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 09:56

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Червень » 10
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 10.06.2012 |Голосов: 0
На виконання Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей”, відповідної районної Програми з 28 травня при навчальних закладах працює 12 відпочинкових таборів, якими охоплено 1066 дітей молодшого та середнього шкільного віку. Серед них: 34 - діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, 16 - діти-інваліди, 226 - діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, 25 - діти з групи ризику, 134 - талановиті та обдаровані діти, 30 - діти, що мають статус потерпілих від аварії на ЧАЕС. Окрім того, з 01 червня 14 дітей, що мають статус потерпілих від аварії на ЧАЕС, відпочивають та оздоровлюються в м. Житомир в центрі нетрадиційної та народної медицини "Антоніна”. Педагогам району вдалося створити системний навчально-виховний простір та налагодити співтворчість дітей, батьків та вихователів у пошуку ефективних форм організації відпочинку та змістовного дозвілля дітей, що забезпечує широке поле для їх цікавого відпочинку, збагачення і розвитку засобами спортивно-оздоровчої, інтелектуальної, духовної, художньо-творчої, туристсько-краєзнавчої роботи. Діти навчаються бачити красу природи через образи та порівняння під час екскурсій, знайомляться з визначними місцями України, області та свого району, набувають уміння художньо виконувати творчі роботи з природного матеріалу, у них розвиваються уява про світ природи, уміння вирішувати екологічні проблеми, вони поглиблюють знання про традиції українського народу. За сприяння районної державної адміністрації та депутатів районної ради на оздоровлення школярів з бюджету району виділено 100 тис. грн. Особливу подяку батьки та діти виносять сільським головам Крилівки Бушинському В. К., Мостового Рокитенець В. В., Малої П’ятигірки Радкевичу Л. В., Глинівець Тетерук В. Ф., Городківки Кебалу В. В., Новоівницького Дьоміну М. М., Яропович Поліняку М. Д., Старої Котельні Бондарчуку В. М. та смт. Червоне Ящуку Ю. В., які виділили 46,7 тис. грн. з бюджетів сільських рад та залучили 1680 грн. спонсорських коштів для роботи пришкільних таборів. За сприяння профспілкових комітетів організацій району та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з 15 червня планується оздоровити в Андрушівському дитячому оздоровчому закладі "Чайка” понад 50 дітей працівників загальноосвітніх навчальних закладів району та працівників соціальної сфери села.
 
Василь БОБЕР,
заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації