ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 54.196.27.122
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 16:06

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2012 » Квітень » 28
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 28.04.2012 |Голосов: 0
25 квітня на базі Мостівської сільської ради відбувся виїзний семінар голів місцевих рад. Учасники зібрання, проїжджаючи через с. Міньківці, завітали у сільську раду, будинок культури, відвідали дошкільний навчальний заклад та місцеву школу.
Хлібом-сіллю зустріла Мостівський сільський голова В. В. Рокитенець своїх колег, більшість яких вперше ступила на мостівську землю. Учасники семінару ознайомилися з роботою сільського дитячого садочка, місцевої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, фельдшерсько-акушерського пункту. Гості побачили, як вдалося Валентині Василівні впорядкувати сільський цвинтар та вшанували пам’ять загиблих воїнів-мостівчанам. Роботу семінару відкрив голова районної ради О. В. Мельник. Заступник голови районної ради В. Б. Шпаківський інформував учасників зібрання про результати проведення місячника з благоустрою населених пунктів району. Червоненський селищний голова Ю. В. Ящук розповів, яку допомогу по благоустрою населеного пункту надає керівництво ПАТ «Червонський цукровик». Старокотельнянський сільський голова В. М. Бондарчук подякував Олександру Вадимовичу за організацію семінару і відмітив, що саме виїзні семінари, коли бачиш досягнення інших рад, спонукають до дій і дають позитивний заряд. Поділився з колегами, як вдалося відновити вуличне освітлення на території ради. Нехворощанський сільський голова В. М. Гетьман розповів про організацію робіт з озеленення території села. В цьому році при допомозі лісництва та учнів школи висадили дерева і обгородили парк. Чотири чоловіки за направленням центру зайнятості постійно працюють на благоустрої території ради. В період місячника встановлено 350 погонних метрів огорожі на кладовищі, побілено 610 метрів раніше встановленої. На зібранні йшла мова про те, що за підсумками першого етапу обласного конкурсу серед сільських рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій кращими визнано Іванківську, Івницьку та Гальчинську сільські ради, які братимуть участь у другому етапі конкурсу. Про порядок утримання кладовищ та інших місць поховання, відповідно до чинного законодавства України, говорив керуючий справами виконавчого апарату районної ради С. А. Михайловський. Активно обговорювали голови рад інформації першого заступника голови районної державної адміністрації О. А. Борисова про порядок використання в поточному році субвенції з державного та обласного бюджетів на ремонт та утримання доріг, а також про повноваження органів виконавчої влади щодо регулювання цін і тарифів на окремі види продукції, товарів і послуг. Олег Анатолійович ознайомив голів рад з повноваженнями органів виконавчої влади і місцевого самоврядування щодо підготовки та забезпечення проведення Всеукраїнського перепису населення, а також проінформував про роботу Держфінінспекції в районі у першому кварталі 2012 року. Голова районної ради О. В. Мельник у своєму виступі наголосив, що і надалі практикуватимуть проведення виїзних семінарів, подякував Мостівському сільському голові Валентині Василівні Рокитенець за організацію робіт з благоустрою території Мостового, належне утримання закладів соціальної сфери. Гості подякували учасникам художньої самодіяльності с. Мостове за гарний концерт.
 
Тетяна ЛОМБЕРГ,
начальник відділу організаційної роботи районної ради