ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.149.229.253
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 15:56

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Вересень » 08
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 08.09.2011 |Голосов: 0
Відповідно до вимог законодавства, документів державних органів у відділах та управліннях райдержадміністрації, виконкомах міської, селищної, сільських рад ведеться робота по вчасному і всебічному розгляду звернень громадян. Керівництво райдержадміністрації постійно акцентує увагу на необхідності підвищення відповідальності посадових осіб за забезпечення на всіх рівнях державної виконавчої влади і місцевого самоврядування всебічного, кваліфікованого, неупередженого, об’єктивного і своєчасного розгляду звернень громадян. Це, здебільшого, дає можливість оперативно вирішувати порушені жителями району питання та задовольняти законні їх вимоги. Значне місце в цій роботі займає обистий прийом громадян. Увійшло в практику проведення виїзних прийомів головою райдержадміністрації та його заступниками в селах району. За 8 місяців цього року, враховуючи зустрічі на місцях, відбулось 169 прийомів, на яких розглянуто 339 звернень. Їх виконання знаходяться на постійному контролі. В поточному році питання щодо роботи зі зверненнями громадян тричі розглядалось на засіданнях колегії, за їх висновками прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації. Загальним відділом апарату райдержадміністрації систематично здійснюється аналіз звернень громадян, надається необхідна практична та методична допомога щодо організації цієї роботи безпосередньо в місті, селищі та селах району. Протягом першого півріччя до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування району надійшло 1825 письмових звернень, що на 13,4% більше проти минулого року, та 2265 усних звернень, що також більше на 8,2% проти минулого року. У зверненнях громадян порушено 4090 питань, що на 4,1% більше, ніж за відповідний період 2010 року. Значне місце займають питання сільського господарства, землекористування в сільській місцевості та реформування агропромислового комплексу - 1334, які становлять 32,6 %. Серед інших основних питань: соціального захисту - 649 (15,9%), житлової політики - 275 (6,7%), забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку - 302 (7,4%), комунального господарства, транспорту та зв’язку - 377 (9,2%), праці та зарплати - 199 (4,8%), освіти, наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності - 73 (1,8%), охорони здоров’я - 88 (2,2%) та інші питання, що складають 17,4% . Особлива увага приділяється зверненням пільгової категорії громадян. До райдержадміністрації та виконкомів місцевих рад протягом вказаного періоду надійшло 456 (11,1%) звернень від учасників війни та бойових дій; від членів багатодітних сімей та одиноких матерів - 329 (8,0%); від ветеранів праці, пенсіонерів, інвалідів - 1390 (34,0%). Робота по забезпеченню виконання вимог Закону України "Про звернення громадян”, відповідних Указів Президента України, розпоряджень голови облдержадміністрації, інших нормативних документів знаходиться на постійному контролі райдержадміністрації.
 
Сергій Демченко,
начальник загального відділу райдержадміністрації