ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 18.234.139.149
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 01:15

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Вересень » 06
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 06.09.2011 |Голосов: 0
- У мене вже сил немає дивитися на те, як страждає народ.
Поїду, відпочину на Гаваї.
 
Малюнок А.Василенка.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 06.09.2011 |Голосов: 0
1 вересня Новоівницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів святкувала не лише День знань, а й свій півстолітній ювілей. На шкільному подвір’ї зібралися не тільки вчителі, учні та їх батьки, а й колишні вчителі та їх вихованці, котрі привели в школу своїх дітей та внуків. Завітали на урочистості і голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур, начальник відділу освіти РДА С. І. Сословська, сільський голова М. М. Дьомін, заступник командира військової частини С. П. Поліщук, директор ТОВ "Новобуд-ЮП” Р. А. Ярич, які щиро вітали усіх присутніх з Днем знань, початком нового навчального року та ювілеєм школи, бажали всім міцного здоров’я, злагоди, достатку. На ювілей зазвичай ідуть з подарунками. Не обійшлося без них і в цей день. Мазур Б. В. подарував морозильну камеру, Сословська С. І. - комплект шкільних меблів, Дьомін М. М. та приватні підприємці селища вручили подарунки для школи-ювілярки. За літо діти підросли, змужніли, набралися сил, їм хотілося якнайшвидше поділитися враженнями, але вони уважно слухали виступаючих, вітали їх яскравими букетами осінніх квітів. Піввікова історія Новоівницької (в минулому - Івницької № 2) школи - це титанічна праця вчителів та учнів. З 1961 по 2011 рік школа дала дорогу в доросле життя 1251 учню, а 60 з них із атестатом про середню освіту отримали золоті та срібні медалі. Її випускники стали інженерами й кадровими офіцерами, лікарями, вчителями, вирощують хліб і будують міста. На запрошення відгукнулися колишні учні, прибули до рідної школи щоб відсвяткувати її ювілей (фото 3). Директор школи Кушуріна Л. С. привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та днем народження навчального закладу. Відмітила, що тут працює багато колишніх учнів школи і кожен з них сповна віддається улюбленій справі. На святі виступали першокласники  й одинадцятикласники, батьки, були музичні вітання та вітання директора будинку культури Г. Р. Григорчук. Має Новоівницька школа і свій гімн, який звучав на урочистостях, а написали його Лоскутова Т. В. та Пацевич В. І. Почесне право дати перший дзвінок у новому 2011-2012 році було надано Герасимчуку Володимиру та Огородник Анжеліці. Святкування ювілею продовжувалося, а вчителі, колишні й нинішні, разом з гостями сфотографувалися на згадку.
 
Марія ОЛЕКСЮК